Yatak odası için beyaz almayı planlıyorum

Benimde yatak odam beyaz cnm,yanları venge iyiki almışım diyorum.Çünkü toz almaktan nefret ederim.
*Perdelerim,fonlar siyah üzerinde kırmızı desenli,tül beyaz üzerinde siyah yapraklar üzerinde kırmızı puldan çiçek görüntülü.
*Yatak örtümüde perdenin fonundan yaptırdım kırmızı.Daha uygun oluyor fiyatı bu şekilde örtünün tavsiye ederim.
*Halılarım da tüylü,beyaz üzerinde siyah ve kırmızı desenli desenler perdelerinkine çok benziyor.Yakın zamanda resimlerini ekleyeceğim bakmak istersen cnm

Canım benimkide tam beyaz değil ama akçaağaç. Bend e çok memnunum ferah rahat ve toz göstermiyor. Benim yatak örtüm pembe yeşil, perdelerim yeşil halım da bej. Duvarlar da yeşil bu arada.

Bu değil Tuanacım gönderdiğim link de pembeli yatak örtüsü var
Ben bu takımı gördüm Arstil de
siyah kısımları camdan yapılmış güzel birtakım öz.dolabı çok kullanışlı

dediğiniz bu ise çok şşık
bende baza aldım krem renk
kardolabınıda özel yaptırcam krem kahveli olarak
resim yollayamıyorum gerisi olmadıgı için

bunu ben koymustum,tuana sencede guzel mi? :) bunu almayı planlıyoruz.

bende ustekini alıp siyah kırmızı yapcam,salonun dsa beyaz siyah kırmızı olcak :))

güzel takım bence bazasız koy daha spor duruyor :lepi:

be nde beyaz + camları siyah aldım yatak odamı bazalı çok çirkin durdu ..kaldırdım bazayı..

ayrıca tam beyaz benim saat başı tozlanıo -tatlicadiarzu-

ama duruşu da güzel ..

sade beyaz yaptır bence ilerde halıları ğerdeli renkleri deiştirisin..

keşke sade beyaz alsaydım be nde beğendim güzel bi model vardı bulursam resim eklerim

sen de benim gibi siyah beyaz kırmızı fanatimisin :) her yeriim üle oldu hehe :)

keşke alsaydım dedim takım...yuvarlakların ortalarında taşlar var ve tahtası lake

[/IMG]

almış bulunduğum takım

[/IMG]

ileriki yılalrda camlar düşerse boş kalan yerlere bişiler uyduruurm belkm hehekaydirigubbakcemile3

estel canım reesim koyman mümkünmüü bizede örnek olsun hemde çok merak ettim benn:))))

canım bana yatakodasının resmini koymak biraz ters geliyo..

lütfen kimse kırılmasın..benim düşüncem tamamen..

bu arada arkadaşlar ben söylediğimde herkes yapmaaaa demişti ama görünce bayılmışlardı halıfleks yatak odasında süper duruyo..

kaliteli bişi olucaksa kesinlikle tavsiye ederim.
tabi odanızda geniş ve ferah olmalı..

o zaman gerçekten evden ayrı bi atmosfer oluyo yatak odasına girince..

bazıları için ters gelebilir tabii ama bence avormal bişey değil..

canım battaniyene bayıldımm..odanada tşkler paylaşım içinn..

bu arada evim evbim kısmında herkes evini paylaşıyorr yatak odasınıda düşünce farklılığı olabilir tabii..sevgilerr..

Ben koyu renk olmasından yanayım
Duvarlarım açık renkti boyadım koyu mavi ama çok koyu
Perde ve yatak örtüm bordooo
Mobilyalar ise venge rengi
Baya karanlık oluyor ama ben seviyorum öyleee

alemsin daha okurken nasıl bir oda diye düşündümm...ben karanlık sevmiyrum canımyaa..dünkü yemekteyiz hatununun gibi bembeyaz bir ev istiyorum ama çocuklarla zorr.

alemsin daha okurken nasıl bir oda diye düşündümm...ben karanlık sevmiyrum canımyaa..dünkü yemekteyiz hatununun gibi bembeyaz bir ev istiyorum ama çocuklarla zorr.

anağammm delikafadulden onu ağzım açık izledim delikafadulden

ben evimin şu haliyle bile her akşam şarclı sipirge elimde geziom

öyle her yer bembeyz ve çoluk çocuk delikafadulden

ayrıca da fazla sade ,biraz renk katılmalı die düşünüyom şahsen nese

[ı]evett bazı yerlerde rebklendirme yapılabilir mesala perdeler mobilyanın üstüne konulabilecek ebjeler ama mobilyaya bayıldım benn msa düzeninedee kadın dediğin öyle bir evde yaşayacak ama yemekler daha verimli olabilirdi yinede hatuna bakınca bişey beceremez gibi duruyor ama bence iyiydii...havalı hatunn...[/ı]

potansiyel varmış yani kaydirigubbakcemile3 ee millette para var huzur var delikafadulden

Canım bu hangi markaya ait ve fiatı ne kadarmış yazabilirnmisin banada beğendim de bende!!!

hangısını soruyon cnm

yemekteyizdeki oda rehabilitasyon merkezi gbi kızz bembeyaz :roflol:
acuk renk olmalı yawssss sengözlerimebaksanab

bide kadın da beyaz giymiş
bak bak gözlerim kaydı.. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…