- Konu Sahibi xixtxixr&buse
-
Bu değil Tuanacım gönderdiğim link de pembeli yatak örtüsü var
Ben bu takımı gördüm Arstil de
siyah kısımları camdan yapılmış güzel birtakım öz.dolabı çok kullanışlı
bunu ben koymustum,tuana sencede guzel mi? :) bunu almayı planlıyoruz.
bende ustekini alıp siyah kırmızı yapcam,salonun dsa beyaz siyah kırmızı olcak :))
estel canım reesim koyman mümkünmüü bizede örnek olsun hemde çok merak ettim benn:))))
alemsin daha okurken nasıl bir oda diye düşündümm...ben karanlık sevmiyrum canımyaa..dünkü yemekteyiz hatununun gibi bembeyaz bir ev istiyorum ama çocuklarla zorr.
[ı]evett bazı yerlerde rebklendirme yapılabilir mesala perdeler mobilyanın üstüne konulabilecek ebjeler ama mobilyaya bayıldım benn msa düzeninedee kadın dediğin öyle bir evde yaşayacak ama yemekler daha verimli olabilirdi yinede hatuna bakınca bişey beceremez gibi duruyor ama bence iyiydii...havalı hatunn...[/ı]
Canım bu hangi markaya ait ve fiatı ne kadarmış yazabilirnmisin banada beğendim de bende!!!
potansiyel varmış yani kaydirigubbakcemile3 ee millette para var huzur var delikafadulden
hangısını soruyon cnm
Kuşum ilk resim hani morlu nevresim takımı olanı soruyorum?
a.s.
modokoda 6 küsürdü peşin 5800 TL istediler ben yaptırıyorum marangoza 4500 Tl ye anlaştık hihoyyytKuşum ilk resim hani morlu nevresim takımı olanı soruyorum?
a.s.
modokoda 6 küsürdü peşin 5800 TL istediler ben yaptırıyorum marangoza 4500 Tl ye anlaştık hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?