• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odası boya rengi

seyhanece

Güzel kızım benim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
179
5
318
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Ben yatak odamı boyamayı düşünüyorum yatk odası takımı klasik koyu kahve renginde sizce ne renk boya gider bu mobilyalara fikir verirmisiniz.

Senin yerinde olsam koyu kahve bir mobilya için açık renklerı tercih ederdim.hatta çok simli olmayan parlak boyalar var yada duvar kagıdıda kullanabılırsın.perdenle uyumlu gosterecek bi renk bulup bi kaç objeyle değişik olabilir..mesela yatak başına güzel bi duvar kagı al açık kremle açık kahve karısımı.diğer duvarlarıda duvar kagıdının içindeki kreme boyat..:80:

Senin yerinde olsam koyu kahve bir mobilya için açık renklerı tercih ederdim.hatta çok simli olmayan parlak boyalar var yada duvar kagıdıda kullanabılırsın.perdenle uyumlu gosterecek bi renk bulup bi kaç objeyle değişik olabilir..mesela yatak başına güzel bi duvar kagı al açık kremle açık kahve karısımı.diğer duvarlarıda duvar kagıdının içindeki kreme boyat..:80:

Duvar kağıdını bende düşündüm. maliyeti fazla olurmu araştırmadım ama yatak başlığına güzel olur seninde dediğin gibi. Teşekkür ederim

Arada çok fark olmuyo ben arastırmıstım bı kere olsun guzel olsun eğer yatak başlığı seklınde kullanırsan değişik hava katar 2 tanede abajurla süslersen fena olmaz:)rica ederim.

Back
X