• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası ahşap mı olmalı, beyaz renk mi olmalı ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
yatak odalarında beyazı cok seviyorum ama bi zaman sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. çiğ duruyo sanki.
Bazı yatak odaları da ahşap görünümlü oluyo. şu sıralar da onlar hoşuma gidiyo.

benim icin temizlik cok önemli. ahşap, tozu belli eder mi ? kullananlar varsa fikir verebilir mi ?
mobilyalarımın temizliğinin kolay ve pratik olmasını istyorum. siyah gibi toz aldıktan sonra hemen tozlanmasını yada kiri hemen belli etmesini istmiyorum.

Benim evimdeki tum mobilyalarım beyaz. Çok ferah ve şık gosteriyo evi. Kesinlikle tavsiye ederim. Tozu falan da çok gostermez, hafrada bir toz alsam bile tertemiz duruyor.

Benim evimdeki tum mobilyalarım beyaz. Çok ferah ve şık gosteriyo evi. Kesinlikle tavsiye ederim. Tozu falan da çok gostermez, hafrada bir toz alsam bile tertemiz duruyor.

aslında bende beyaz seviyorum. mutfagımı salonumu vs. hep beyaz tonları istyorum da.
ahşabın da ayrı bi sıcaklığı var gibi. en azında yatak odamda ahşap mı kullansam acaba diye düşündüm..
siz beyazdan memnunsunuz yani ? toz belli etme durumu olmuyo yani öyle mi ? :)

aslında bende beyaz seviyorum. mutfagımı salonumu vs. hep beyaz tonları istyorum da.
ahşabın da ayrı bi sıcaklığı var gibi. en azında yatak odamda ahşap mı kullansam acaba diye düşündüm..
siz beyazdan memnunsunuz yani ? toz belli etme durumu olmuyo yani öyle mi ? :)
valla çok memnunum. Diorum ya 1 hfta toz almasam bile hiç skıntı olmuyo

yatak odalarında beyazı cok seviyorum ama bi zaman sonra sıkılırmışım gibi geldi bana. çiğ duruyo sanki.

benim icin temizlik cok önemli. ahşap, tozu belli eder mi ? kullananlar varsa fikir verebilir mi ?
mobilyalarımın temizliğinin kolay ve pratik olmasını istyorum. siyah gibi toz aldıktan sonra hemen tozlanmasını yada kiri hemen belli etmesini istmiyorum.

Bende beyaz aldım. Beyaz olmalı zaten insanın içini açmalı. Oturacağın ev karanlık bile olsa mobilyanın açık rengi aydınlık gösterir. Ama ahşap olsa iyice karanlık oda olur. Şahsi fikrim canım :)

Ahşap tozu pek belli etmiyor ben değilde bi arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun.. Titiz birisiysen beyaz kullanmak sana biraz ters gelebilir bence ahşap kullanmalısın. :)

ahşap koyu renk olursa tozu gösterir ama meşe ,akçaağaç tonlarında olursa sıkıntın olmaz. kararsızsan ikisinin karışımı mobilya tercih et. hem beyaz hem akçaağaç ahşap karışımlı dizaynlar var. aklın kalmamış olur.

Valla bende her sey beyaz toz kesinlikle gozukmuyor haftada 1 yada 2 alsam yetiyor hemde evi genis isikli gosteririr beyaz

Kesinlikle beyaz almalısın koyu renk yatak odam var toz alıyorum yarım saat sonra tekrar tozlanıo, annemin yatak odası bembeyaz hiç böle bi sıkıntısı yok hafta bir alsa yetio. Tekrar diyorum kesinlikle beyaz. Ben iki buçuk yıllık evliyim 1yaşıında kızım var eşimin ailesiyle yaşıyorum, eşimin kendi yatak odası varmış rengi kahverengi bende yatak odası varken bidaha alma gereği duymadım kendi evime çıkarken yenisini alırım die düşündüm. artık ayrılık vakti geldi koyu rengin temizliğinde bıktığım için beyaz düşünüyorum ;)

Beyaz çok çiğ duruyor ekru tonlarda olursa daha modern bir görüntü oluşuyor bence.

Bizim evdeki mobilyalar koyu renkli hem insanın içini karartıyor hem annem hergün bana sildiriyor. toz alıyorum sürekli. açık renkli ahşap yatak odaları her zaman daha iyi. mesela şurdakiler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahşap istiyorsan gerçekten kaliteli bir ağaçtan yapılmış takım olsun. ahşap görünümlü klasik mobilyalar basit gorunuyor ve bana kalirsa beyaz gercekten cok guzel. Ben sAlon takimimi ahsap gorunumlu olanlardan aldım o kadar pismanim ki resmen cirkin yani.

Back
X