• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odammmm

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
$69686153IMG_8214.webp$74736557_MG_8209.webp

ben çok beğenerek aldım kızlar farklı ve ayrı bır tarzı olmasına ve gercekten sağlam olmasına hayran kalarak paraya kıydık ve aldık.sizce nasıl fikirinizi almak istedım yemek odamda aynısı

ben çok beğendim rengini özellikle çünkü hepppppp beyaz beyaz beyaz görüyorum ne güzel değişik bir model ve renk hayırlı olsun canım

ben çok beğendim rengini özellikle çünkü hepppppp beyaz beyaz beyaz görüyorum ne güzel değişik bir model ve renk hayırlı olsun canım

bende ilk mağazaya girdiğimde beyazları gösretdıler yok ben ıstemıyorum dedıgımde adamlarda sasırdı moda ama dıye..ama bu daha gzel dedım pekı nasıl bır ytaak odası halısı almalıyım düz krem renk olurmu yatak örtüm puantıyelıde

pek hoş canım ,beğendim.o çatlaklar :)fosforlu sanırım karanlıkta muhteşem olur.bol bol çocuk yaparsınız artıkın.:86:

Bende çok sevdim odanı. Krem rengi bi halı uyacaktır hemde ne renk yatak ortün olursa olsun uyum sağlar

Yatak odana bayıldım çok güzel bir tarzı var hangi mobilya mağazasından aldın acaba canım daha önce görmediğim bir model çok hoş cidden.

Dolap benim gibi simetri hastası biri için kabus, çatlak gibi duruyor resme bile bakamadım. Ama yatak başlığın, etajerin çok hoş.

Güzel gunelrde kullanın cok hos ama bn krem rengını sevmıyorum ya zıt renkler olacak odamda mesela mor kırmızı gbı belırlı canlı renkler ama bu takımda cok hos huzur verıyo sankı

Back
X