Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamızı aldıkk

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
kızlar yatak odamızı aldık fakat halen ortu alamadım.salon takımıda koyu grı kırlentlerde aqua mavı yamalı orta sehba beyaz.fakat salon takımı ortum nasıl olmalı bılmıyorum yardım edın..koltuk takımı grılı olana benzıo sadece kırlentlerı mavı yamalı renklı.dıgerını yukdım orta sehpayı göstermek ıcın.yatak odam dogru oyle.sızce nasıl bı ortu almalıyım

Mobilyaların çok güzell çok spor ve soft renkler güle güle kullan bence sade bir örtü almalısın :)

Cok tsk ederim yorumun icin. Beyazin modasi gecmez ve kiraci olcaz her eve uyar die tercih ettim. Fakat hangi renk almaliyim.

Tsk cnm yormn icin.salon tkmi ortusu olrk hngi renk almliyim sizce

ne bilim sus olsun die.dha bi sik gozuksun die

yok yaa hem evi şık göstermez mı örtüler..

ben bugun ıkı tane hatta begendım..

bn pek örtü sevmem, kendi adıma yani koltuğu kapatcaksam örtüyle koltuğu niye güzel seçeyim ki o zaman

koltuk için degıl örtü.sehpa için

Ay herkes koltuklara odaklanmis ortunun sehpa icin oldugu anlasilmamis canim ortuyu runner seklinde yarim bak bence ustunede bi iki aksesuar miss, mobilyalarina bayildimmm yatak odasi takimiyla tv unitesi takim sanirim, markasini ogrenebilirmiyim sakincasi yoksa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…