Yatak Odamın Yeni Hali...

canım yatak örtülerin ve halıların çok güzel olmuş,odana renk katmış.güle güle iyi günlerde kullanboshayallersmile

anuşka çok güzel olmuş. zevkli hatunsun ablam ya. başka yorum yapmaya gerek varmı?

çok seviyorum mor rengi,çok hoş olmuş,güle güle kullanın:)

Teşekkürler canım.

çok güzel olmuş mor para rengiymiş:) nuray sayarı demişti. bol bol paracıklar çeker inşallah:))
güle güle kullan iyi günlerde

Amin canım, inşallah çeker paracıkları.

süperrr olmuş güle güle kullanın

bir örtüğle nasıl değişmiş halıda çok güzel güle güle yatın içindeee
mutlu musut olun ömür boyuuuuuukaydirigubbakcemile5

cnm cok guzel olmus.renklerın uyumu super.gule gule kullan tatlım mutlu günlerde...

Sağolun kızlar.

mora
hastayım
güle
güle
kullanın...

Ablacim harikalar güle güle kullan

Beğendiğinize sevindim, teşekkürler.

güzel olmuş güle güle kullanın ,ama 800 çok değilmi ,150 ,200 tl yede çok ama çok şık örtüler var ,gerçi bunlar özel dikim diyosun ama hazırlarada bayılıyorum ben ..güle güle uyuyun :))

Canım, mor olan dokuma ipek. Hem ipek hem de özel dikim olunca biraz pahallı oldu tabii. Ölçüleri 2.90m*2.90m. Epey büyük yani.

Güle güle kullanin cok hos olmus.vereliniortak

ikiside çok güzel olmuş... güle güle kullanın...

gule gule kullanin..mor herzaman agir ve her sekilde yerine uyum saglar..cok guzel olmus seciminiz..

Teşekkür ederim.

canım yatak örtülerin ve halıların çok güzel olmuş,odana renk katmış.güle güle iyi günlerde kullanboshayallersmile

Sağolasın canım benim. Konsolun üstündeki çerçeveyi tanıyabildin mi? Sanki bilmiş de mor almışsın.kaydirigubbakcemile3

anuşka çok güzel olmuş. zevkli hatunsun ablam ya. başka yorum yapmaya gerek varmı?

Ay, ne şekersin. Zevkliyim di mi?kaydirigubbakcemile3

renkler müthiş gerçekten,çok hoş olmuş.ıyi günlerde kullan.

renkler müthiş gerçekten,çok hoş olmuş.İyi günlerde kullan.

bence çok güzel olmuş

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Perde konusunu halledemedim, biraz canım sıkıldı.
Patlıcan moru ip perde arıyordum ne zamandır, bulamadım malesef.
Bu gün Taç'a uğradım, başka bir perde beğendim. Biliyorsunuz Taç'ta her türlü perde % 50 indirimli. Az sonra ölçü almaya gelecekler. Bakalım nasıl olacak...

cnm perdelerini şu şekildede düşünebilirsin.bence morla gümüş rengi uyumlu olur.yan kanatlarda mor kullanırsan ip perdede gümüş rengi seçersin aralarınada mor ve gümüş rengi boncuklarla tamamlarsan super olur...

Ah canım benim, benim yatak odamdaki pencere 90 cm eninde. Ne kanat oluyor ne de başka bir şey. Sıkıntım da bu yüzden ya zaten.

Ah canım benim, benim yatak odamdaki pencere 90 cm eninde. Ne kanat oluyor ne de başka bir şey. Sıkıntım da bu yüzden ya zaten.

dogru soyluyorsun cnm pencerene dıkkat etmeden yorum yapmısım.oldukca dar enı tabıı boyle bı durumda secenek de pek olmuyor.perde yaptırdıgında onu da gormek ısterım dogrusu opuyorumnanaktan

Çok cici olmuş canım aynı şekilde aynı renkte aksesuarlarda var onlarıda katabilirsin mobilyaların üzerine duvara dahada bütünleşir ..Bende istiyorummmmm ama köktenn tamamen bi değişiklik sabırla bekliyorumGüle güle kullan anuşkam..

Sağol canım benim.
Görüşemez olduk artık.
Yakışıklı oğluşun kocaman olmuştur. Küçük fıstık da büyümüştür. Bilsen ne çok görmek isterim sizi.
Kendine de kuzucuklara da iyi bak birtanem.

çok güzeller özellikle abiye olan
iyi günlerde kullanın
ama bana pahalı geldi:)

ablacım emeğine sağlık gerçekten çok hoş olmuşşş örtülerr mor renge bayılırım zatennnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…