çok seviyorum mor rengi,çok hoş olmuş,güle güle kullanın:)
çok güzel olmuş mor para rengiymiş:) nuray sayarı demişti. bol bol paracıklar çeker inşallah:))
güle güle kullan iyi günlerde
süperrr olmuş güle güle kullanın
bir örtüğle nasıl değişmiş halıda çok güzel güle güle yatın içindeee
mutlu musut olun ömür boyuuuuuukaydirigubbakcemile5
cnm cok guzel olmus.renklerın uyumu super.gule gule kullan tatlım mutlu günlerde...
mora
hastayım
güle
güle
kullanın...
Ablacim harikalar güle güle kullan
güzel olmuş güle güle kullanın ,ama 800 çok değilmi ,150 ,200 tl yede çok ama çok şık örtüler var ,gerçi bunlar özel dikim diyosun ama hazırlarada bayılıyorum ben ..güle güle uyuyun :))
Güle güle kullanin cok hos olmus.vereliniortak
ikiside çok güzel olmuş... güle güle kullanın...
gule gule kullanin..mor herzaman agir ve her sekilde yerine uyum saglar..cok guzel olmus seciminiz..
canım yatak örtülerin ve halıların çok güzel olmuş,odana renk katmış.güle güle iyi günlerde kullanboshayallersmile
anuşka çok güzel olmuş. zevkli hatunsun ablam ya. başka yorum yapmaya gerek varmı?
renkler müthiş gerçekten,çok hoş olmuş.İyi günlerde kullan.
şık olmuş.
bence çok güzel olmuş
cnm perdelerini şu şekildede düşünebilirsin.bence morla gümüş rengi uyumlu olur.yan kanatlarda mor kullanırsan ip perdede gümüş rengi seçersin aralarınada mor ve gümüş rengi boncuklarla tamamlarsan super olur...
Ah canım benim, benim yatak odamdaki pencere 90 cm eninde. Ne kanat oluyor ne de başka bir şey. Sıkıntım da bu yüzden ya zaten.
Çok cici olmuş canım aynı şekilde aynı renkte aksesuarlarda var onlarıda katabilirsin mobilyaların üzerine duvara dahada bütünleşir ..Bende istiyorummmmm ama köktenn tamamen bi değişiklik sabırla bekliyorumGüle güle kullan anuşkam..
çok güzeller özellikle abiye olan
iyi günlerde kullanın
ama bana pahalı geldi:)
en sevdıgım renk harıka olmus cok zevklısınız a.s.
ablacım emeğine sağlık gerçekten çok hoş olmuşşş örtülerr mor renge bayılırım zatennnnn...
Mor renge bayılırım...
Halın ipek shaggy sanırım çok hoş duruyor o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?