• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamin son hali

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hah işte şimdi olmuş canım bak nasıl ferah ve şık olmuş odanın havası değişmiş..güle güle kullan kahve krem uyumuna her zaman bayılmışımdır...avize de hakkaten güzelmiş ama biraz pahalı değilmi 150 dahi olsa bence pahalı ama parası sorun değil diyorsan al ışık yanınca süper durur..

sana bahsettgim avzeyi smdi degl ama sonra almayi dusunuyorum... szelrn yorumlari sayesnde tesekkurler...:16:

bak ufak paralarla yaşadığın bir odayı nasıl hale getirdin şık olsun diye milyarlar harcayanlara kapak olur umarım..

bak ufak paralarla yaşadığın bir odayı nasıl hale getirdin şık olsun diye milyarlar harcayanlara kapak olur umarım..

tul icin su p tuller szce nasl.. hatta fonuda ipli tulden yapsam. bayagi ucuz onlar... ipli yaparsam kanadi ve tul ksmn ne renk kullansam ???

yatak ortusunu geri verdim ve tavsiyeler uzerine dort mevsim aldim...krem rengi .. soyledgnz gibi bu daha ferah gosterdi .. hepinize tesekkurler...
Eki Görüntüle 360131 Eki Görüntüle 360129 Eki Görüntüle 360130 Eki Görüntüle 360132

hatocum zevkine ve sadeliğine hayranım.. okadar ferah bi oda olmuş ki..güle güle kullan canım...sende benim gibi çok şaşalı yata örtüsü sevmiyorsun sanırım...çok sade ve şık olmuş bu örtü...ama o yuvarlak halıyı ne yaptın değiştirdin mi... gayet yakışmıştı ve değişik bi tarz olmuştu...

çok güzelmiş iyi günlerde kullan cnm :16:

hatocum zevkine ve sadeliğine hayranım.. okadar ferah bi oda olmuş ki..güle güle kullan canım...sende benim gibi çok şaşalı yata örtüsü sevmiyorsun sanırım...çok sade ve şık olmuş bu örtü...ama o yuvarlak halıyı ne yaptın değiştirdin mi... gayet yakışmıştı ve değişik bi tarz olmuştu...

cok ufakti o hali... geri verdim. bizim yerler soguk oluyor alt komsum yasli teyze hic yakmiyor :( .. bu yuzden onu verip biraz buyuk aldim... bide o ufaktak pler ckma yapyodu elimle ceksem ckyodu dikme degld sanki.. dklms ama tek olarak belkde.. bu hal ise elde orulen sakall ip gibi dklms..ckmaz asla...

güle güle kullanın çok sade ve şık olmuş bence çok hoşuma gitti

tul icin su p tuller szce nasl.. hatta fonuda ipli tulden yapsam. bayagi ucuz onlar... ipli yaparsam kanadi ve tul ksmn ne renk kullansam ???
canım ben o ip perdelerden pek anlamıyorum ama düşünürsen fiyatını bilmiyorum ama kruvaze tüller hoş olur bence altına da bir stor kanat falan da istemez hem...

harika olmuş.. abajurlar çok şık. renk kombinleri süper. herşey birbiriyle uyumlu. halılar abajur yatak örtüsü desenindeki renkler hatta mobilya rengi bile. göze hoş görünüyor. bi kargaşa yok. yatak örtünde bu daha güzel olmuş. açmışş odayı. güle güle kullann

harika olmuş.. abajurlar çok şık. renk kombinleri süper. herşey birbiriyle uyumlu. halılar abajur yatak örtüsü desenindeki renkler hatta mobilya rengi bile. göze hoş görünüyor. bi kargaşa yok. yatak örtünde bu daha güzel olmuş. açmışş odayı. güle güle kullann

yorumun icin tesekkurler...

Abajurlarınız çok güzel bende arıyorum bu tarzda fakat bulamıyorum nerden ve nekadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ...ayrıca bütün olarakta y.odanız çok hoş güle güle mışıl mışıl uyuyunnn...

Abajurlarınız çok güzel bende arıyorum bu tarzda fakat bulamıyorum nerden ve nekadara aldığınızı öğrenebilirmiyim ...ayrıca bütün olarakta y.odanız çok hoş güle güle mışıl mışıl uyuyunnn...

Son düzenleme:
ip tul siparis verdim... yanlar syah simli ip perde ortasi bej simli ip perde olucak....... sizce yakisir mi ....

Back
X