• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamın resmini kendim çekip koydum kıslar nasıl sizce?

cnmmm bi yatak odanı görmemiştim çok begendim salon ve yemek odası takımlarımızın rengi ve tarzı çok benziyor cidenn:) çoks evindim ya niye bilmiyorum:)oturma odanı görmedim onu ekledinmi acaba varsa link buraya koyarsan bakaırm cnm:)çok ama çok begendim iyi günlerde kulan tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

bende çok sevindim insan kendi zevkinden birilerini görünce mutlu oluyor canım
çok tşk ederim çok sevindim beğendiğine oturma odam köşe takımı olucak onu daha yaptırmadık mutfağımla oturma odamın arasını açtırdık mutfak yapılsın onun rengine göre yaptıracam diyorum ama korkuyorum yetişmezse düğüne kadar diye müteahhit mutfağın rengini üstü beyaz altı abanoz rengi varya ondan olacak dedi abanozun içinde siyah ve kahve karışımı oluyo bilirsin acaba ne renk köşe takımı yaptırsam senle zevklerimiz uyuşuyo canım bana fikir verirmisin

cnmmm bi yatak odanı görmemiştim çok begendim salon ve yemek odası takımlarımızın rengi ve tarzı çok benziyor cidenn:) çoks evindim ya niye bilmiyorum:)oturma odanı görmedim onu ekledinmi acaba varsa link buraya koyarsan bakaırm cnm:)çok ama çok begendim iyi günlerde kulan tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

birde bu yatak odasına ne renk tül yaptırcam kararsızım bana fikir verirmisin canımmmmmmmmmm??
koyu kahve gibi duran yerler kahveli siyahlı abanoz canım ilk bakışta siyah gibi duruyo o yüzden söyledim yerimseniben

bugün yeniden çektim yatak odamın resimlerini bunlar daha güzel çıkmış

5250.jpg

5258.jpg

5262.jpg

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/29/5265.jpg[/IMG

en son resimde şifonyere gizli bölmeler yapmışlar 28 tane bugün saydın kol düğmeleri takılar herşeyi alır valla takılarımı koyarım oraya :):)

Back
X