• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamın resmini kendim çekip koydum kıslar nasıl sizce?

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
dolabımı çekmedim çünkü ordaki dolap kapaklıydı ben sürgülüsünü istedim öyle yaptırcaklar oda yatağımın kenarları gibi beyaz sade beyaz

Eklentiler

• $YATAK.webp
    $YATAK.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 116
  • $YAK2.webp
    $YAK2.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 133
  • $SİFONYER.webp
    $SİFONYER.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 104
şifonyerin o üsteki koyu olan yerini çekiyorsun 27 tane bölme geliyor takı, kol düğmesi vs. ne koyarsan koy çok kullanışlı

resimler çok küçük ama yine de anlaşılıyo..tek kelime ile bayıldımm..tam benm zevkime göre..fiyatı ne acaba ayıp olmazsa öğrenebilirmiyim??:)

resimler çok küçük ama yine de anlaşılıyo..tek kelime ile bayıldımm..tam benm zevkime göre..fiyatı ne acaba ayıp olmazsa öğrenebilirmiyim??:)

tşk ederim beğenmenize sevindim fiyatı 7500 dü 6000 tl ye aldık ama lake mat değil parlak lake mdf üzerine lake diyorlar o yüzden pahalıymış samsunda tek beğendiğim içime sinen yatak odası
daha güzelleri sizin olsun :1hug:

http://www.hizliresim.com/

burdan gözat a resmi ekle
boyut kısmından da 640 480 i ayarla yükle en altta ki yazan lingi kopyala
sonra burada grafik ekle kısmına gel
http yazan yeri sil o kopyaladığını yapıştır
bu şekilde ekleyebilirsin cnm umarım anlatabilmişimdir

komodinleri cok hoşmuş canım.. güle güle kullan aldıklarının hepsini..sıradan bakıyorum:)))
evinde de görmek nasip olur inş.

komodinleri cok hoşmuş canım.. güle güle kullan aldıklarının hepsini..sıradan bakıyorum:)))
evinde de görmek nasip olur inş.

inşallah canım evimii yerleştirim resimleri koyucam evim inşaat halinde bitse yerleştiricemde haziran oratsı gibi inşallah daha güzelleri senin olsun canım benm.

açıkçası o salon ve yemek odasından sonra birazcık daha ağır bi model bekliyordum ama bu da çok güzel bi modelmiş
güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
ama biraz pahalı geldi maskoda bile daha uygun mobilyalar şaşırdımbilmiyorumkismile

açıkçası o salon ve yemek odasından sonra birazcık daha ağır bi model bekliyordum ama bu da çok güzel bi modelmiş
güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
ama biraz pahalı geldi maskoda bile daha uygun mobilyalar şaşırdımbilmiyorumkismile

canım ben yatak odasında ağır takımları sevmiyorum ayrıca beğensemde ağır modeller odama sığmıyor :çok üzgünüm: çok tşk ederim cnm opuyorumnanaktan

Back
X