Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamı yeni kurdum.

Gezgingiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
853
5
26
İstanbul
Sizce nasıl olmuş arkadaşlar?

Eklentiler

• $376315_281038908689742_79750257_n.webp
    $376315_281038908689742_79750257_n.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 144
siyah ve beyaz her zaman iyi bir ikili olmuştur benim için. Bence çok güzel olmuş.

Odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın bencede tek eksiği duvarınızın boş olması nasıl bişey düşünüyosunuz duvarınız için ?

Ah keske iki yanina modern minik aplikte ekleseydiniz. Cok rahat ederdiniz biri bisi okurken. Siyah beyaz dan sasmayin bence.

Bende, siyah beyaz olmasından yanayım.Fakat yatak odama uygun panoramik tablo seçemedim daha:(Tavsiye edebileceğin iyi tablo olursa sevinirim.Teşekkürler.

Son düzenleme:
siyah ve beyazın asil uyumuna en çok yakışacak üçüncü renk kesinlikle kırmızıdır!!
bence kırmızılı siyahlı falan büyük bi tablo asabilirsin şık durur

Takım guzel ve sık ama tablo keısnlıkle sart guzel gunlerde kullanın

siyah ve beyazın asil uyumuna en çok yakışacak üçüncü renk kesinlikle kırmızıdır!!
bence kırmızılı siyahlı falan büyük bi tablo asabilirsin şık durur

Evet,kırmızıda yatak odası için ideal bir renk,perdelerim ve yatak örtümün siyah oluşu kırmızı renk kullanmama engel olmayacaktır.Önemli olan iyi tablo seçebilmekte, tavsiye için teşekkür ederim.

Duvarınıza büyük bir ayna koyun bence ;) Oda küçük ayna ile daha geniş gözükecektir.
Sağlıklı ve huzurlu günlerde güle güle kullanın.

yatak başı kısmına resim, tablo, şekilli ayna,yada elişi bişeyler koyarsan daha ayrıntılı , daha hoş olur...güle güle kullan...

Teşekkür ederim Orion ;yatakodamın dolabımda ayna olduğu için ayna kullanmak istemiyorum.Bu yüzden seçimim iyi tablo.Fiyatı uygun, dekoratif tablo, satın almak istiyorum.

Back
X