yatak oda takımımı çok severek aldım,iki yanındaki komidinler yatakla birleşik,sorunum yatak örtüsü,dün 500 tl ye bi yatak örtüsü aldım,örtünce yanlardan sarkması gerekiyor,fakat benim yatakla birleşik komidinleri hiç hesaplamadım...bu şekilde yatak odasına sahip arkadaşlarım varsa örtüleri nasıl aldınız????
Benim çeyiz için aldığım takımda komidinleri yatakla birleşik alırken sordum yatak örtülerimi bu şekilde kullanamıycağımı düşünerek, montajını yaparken söyleyin sizin istediğiniz kadar aralık verilir demişlerdi , sende eşinle bi konuş istersen bi ayarlama yapılabilinir diye düşünüyorum
bizim yatak odamızın komidinleride başlığa monte şeklinde ama biz kurulumda monte ettirmedik.
ben o zaman temizliği düşünerek birleşik olmasın dedim, görüntü kötü olur dediler ama gayet güzel şık duruyor bence. sende monte ettirme o zaman örtü sorunun da kalmaz.
ya da illa monte edilmesi gereken bir model ise eminönünde çin/japon yatakları için özel diye satılan örtüler var onlardan almalısın. sadece komidin kısmına denk geleln yerin kesimi daha kısa ama bence görüntü olarak pek hoş değil.
maalesefki monte edildi ve benim hiç aklıma gelmemişti yatak örtüsü,istanbuldada değilim dedğiniz yere gideyim,sanırım yatak başını katlıcam,nette öyle fotolar gördüm ve 2 adet yatak örtüsünün yastığı 2 adette içindeki çarşafın yastığı toplam 4 yastıkla o boşluğu kapatcam,başka çare bulamadım