• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odama Uygun Renkler Sizce Neler Kızlaaar :)

cucuburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
47
0
96
$317154_286230588057827_100000126638795_1411489_952765023_n.webp

Selam arkadaşlar, çeyizim için bu yatak odasını aldım fakat nevresim takımı ve yatak örtüsü renkleri konusunda çok kısıtlandım. Sizce bu tonlara kontrast hangi renkler olabilir? Hep kahve tonları almaktan bıktım :20: aynı tonlar odayı çok boğacak sanki önerilerinizi bekliyoruummmm :3:

Tatlım yatak odan çok hoş. Benimkine çok benziyor, fakat benimki beyaz :)) Bana sorucak olursan, koyu renkler dediğin gibi boğar, çok karanlık olur. Sütlü kahve, kırık beyaz, hatta beyaz bile güzel olur :))

Tatlım yatak odan çok hoş. Benimkine çok benziyor, fakat benimki beyaz :)) Bana sorucak olursan, koyu renkler dediğin gibi boğar, çok karanlık olur. Sütlü kahve, kırık beyaz, hatta beyaz bile güzel olur :))

beğendiğine çook sevindim :97: hep kırık beyaz krem ve kahve aldım şöyle kırmızılarda turuncularda yeşillerde gözüm kaldı :2: sence dediğim renkler çok mu kötü durur :26:

yatak odası takımın gerçekten çok güselmiş canım,güle güle kullan inş.
turunculu bişeyler olabilir kahveyle güsel gider ayrıca mavi tonları da kahverengiyle çok güsel uyum sağlıyor.haber spikerleri kahveli takımlar giydiklerinde genelde mavili fular falan takarlar dikat ettiysen:1: ama kırmızı biraz tuhaf durabilir diye düşünüyorum..

evet ben de ssedoshha katılıyorum, kırmızı çok çiğ durur, yataak takımının görüntüsünü bozar. Diğer bahsettiğin renklerin çok cart olmayanları fena olmayabilir :) Gerçi biraz da zevk meselesi, dediğim gibi benimki beyaz, ve ahşap renklerinde ama beyaz daha çok hakim. Eşim sadece beyaz çarşaf kullan diyo :))

kahve ıle gıden en ii renk mavıdır hatta bu yıl perdelerde cok hakımdı kahve ve mavı renklerı....ben olsam yatak örtumu cok guzel turkuaz bır renk secerdım perdelerımı de kahve ve turkuazın bırlestıgı ıcını baymayan hoş bır perde secerdım.emınım mükemmel duracaktır.....

ayy harikasınız gerçekten. çünkü artık uygun renk düşünmekten ve bulamamaktan soğumaya başlamıştım. mavi , turkuaz ve lila gerçekten çok hoş olur :66: çok teşekkür ederim. kırmızı içimde uhde kalcak ama napalım :1:

bence kırmızı hiç olmaz mavi daha uygun

yatak odanız güzlemiş mobilyalarınız gayet şık valla benimkide buna benzer ama ben her rengi kullanıyorum
özellikle turkuvaz ve yeşil rengi fıstık yeşili yani.

bana kalirsa kesinlikle "doygun" renklerden uzak durmalisin,
cok belirgin bi kirmizi bi turuncu veya yesil o özenerek sectigin yatak odasinin tüm albenisini yok eder

daha pastel ve soft renkleri tercih edebilirsin. lila, mint ve turkaz gibi...

Back
X