• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odama halı yeni bitti kızlar.

ellerine sağlık canım çok şık olmuş

çok güzel olmuş iyi günlerde kullan (dört kenarına deri alıp kaplatsan hazır satılan derili halılar gibi olur bence çok daha şık olur diye düşündüm...)

çok güzel olmuş iyi günlerde kullan (dört kenarına deri alıp kaplatsan hazır satılan derili halılar gibi olur bence çok daha şık olur diye düşündüm...)

canım onuda düşündüm düşünmedim değil ama babam zaten derici olduğu için yıkamasının pek mümkün olunmayacağını düşündük.ipten dolayı.. halı zaten ağır dahada ağır olmasın dedik.şimdilik böyle kullanıyorum bakalım....

halm2.jpg

çok güzel olmuş canım renklerine de bayıldım ellerinize sağlıkl anneciğinin ve seninŞeniz

cnm ya bende bundan çok örmek istiyodum ama cesaret edemedim
çok yorucu olur diye
yatak odam için düşündüm ama düşünsene takım olması için
3metre bir örmem 2 tane de yanlara 1.5 mt örmem baya zor olmazmı sence de
ben başlasam ne zaman bitiririm cnm
bide bebişim gelcek şimdi aralarda örsem mi ki
sizin ne kadar sürdü bu cnm
emeğinize sağlık çok güsel olmuş ama

cnm ya bende bundan çok örmek istiyodum ama cesaret edemedim
çok yorucu olur diye
yatak odam için düşündüm ama düşünsene takım olması için
3metre bir örmem 2 tane de yanlara 1.5 mt örmem baya zor olmazmı sence de
ben başlasam ne zaman bitiririm cnm
bide bebişim gelcek şimdi aralarda örsem mi ki
sizin ne kadar sürdü bu cnm
emeğinize sağlık çok güsel olmuş ama

canım ben kare kare iki renkten sanırım 20 ilmekten yapmıştım ama arzuya göre kutular büyütülebilir o yaparsın bi yakınında diğer rengi aynı şekilde başlayıp sana yardım etsin eğer mümkünse valla ben ipleri hemen bir almadım param oldukça alıp alıp ördüğüm için 15 günde falan annemde diğer rengi ördüğü için bitti sen tek başına örersen elin çabuksa bir ayını almaz canım çok hoş oluyor bu arada ipin kilosu anadolu yakasındayım ben 12 ytl almıştım 8 kare çıkıyor 20 ilmek başlarsın buda dip notum sana

Back
X