• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odama duvar sticker yaptım. Nasıl olmuş?

ben d eyapıştırmak istiyorum ama kirada oturduğum için çekiniyorum.çıkartmak istediğimiz zaman boyayı kaldırır mı acaba?bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.

çok güzel olmuş ya bir şey sorcam bu stickerlar böylece mi satılıyor yoksa küçük .çiçekler alıp mı birleştiriyorsunuz

guzel olmus canim gule gule kullanin tatlim

çok güzel olmuş canım...

çok güzel durmuş yatak odanda çok güzel..

ayyy evet çok hoş durmuşş kıskandım valla:))

guzel olmus canim gule gule kullanin tatlim

çok güzel olmuşş

bende çok begendim.çok şık olmuş.

Çok teşekkürler hepinize güzel yorumlarınız için..
ben d eyapıştırmak istiyorum ama kirada oturduğum için çekiniyorum.çıkartmak istediğimiz zaman boyayı kaldırır mı acaba?bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Çıkardığın zaman yeniden boya yaptırman gerekiyor diye biliyorum ben..

çok güzel olmuş ya bir şey sorcam bu stickerlar böylece mi satılıyor yoksa küçük .çiçekler alıp mı birleştiriyorsunuz
Teşekkürler canım. Parça parça tek bir pakette satılıyor. Nasıl birleştireceğin de üzeride yazıyor.
cok hos olmus..ayrica duvar rengide cok hos...sanirim vanilya ..duvar boyasinin rengi
Çok teşekkürler. Duvarımızın rengi şampanya canım.

çok güzel olmuş.eline sağlık.ben de yapmak istiyorum,ama nasıl yapıldığı hakkında hiçbir bilgim yok.biraz bilgi verir misiniz?

Teşekkürler hihoyyyt
canım çok güzel olmuş.boyanın renginin kodu nedir söleyebilirmisin.
Sadece şampanya olduğunu biliyorum canım. Kodu hakkında bi fikrim yok maalesef.. :bbo:
çok güzel olmuş.eline sağlık.ben de yapmak istiyorum,ama nasıl yapıldığı hakkında hiçbir bilgim yok.biraz bilgi verir misiniz?

Teşekkürler canım. Uygulaması çok basit. Kutudan çıkan parçaları resimde gösterdiği şekilde yapıştırıyosun duvara.. Hepsi bu kadar...
İnternetten duvar sticker diye arama yaparsan daha detaylı bilgi bulabilirsin..

Arkadaşlar pazarlarda çok makul fiyatlara satılıyor artık stickerlar. Bakırköy Ç.tesi pazarında istemediğiniz kadar bol bol çeşit var.
Ben de aldım.

Frambuazzzzzzzzz ben bunu nasıl görmedimm kaydirigubbakcemile
Maşaallah harika olmuşşş alkisalkisalkis
Ben de yapmayı düşünüyorum, yapınca eklerim inş. bayanssulusmile

Back
X