• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odama dozer girdi !!!!

gelmiş geçmiş olsun.. sadakanızı verin.. evladınızı allah bağışlamış... yalnız ben bir şey söylemek istiyorum burada çalışan firmaya suç duyurusunda bulunmanız gerekmekte iş güvenliği önlemlerini almadılar diye ceza yer bu insanlar. bizimde bu tarz işlerimiz oluyor iş güvenliğini sağlıyoruz çok şükür dozerimiz falan bi eve girmedi de :( ama yasal haklarınızı kullanın duvarınızın ördürülmesi sizi tatmin eder ama bu firma kim bilir nerelere zarar verecek ve allah korusun belkide cana mal olacak... gerekli bilgiyi araştırıp elinizden geleni yapın.. size yada evladınıza zarar gelebilirdi duvar örmeyle halı yıkatmakla çözülmez böyle işler bu cabindeki parayla insanları hayata tutunduracaklarını düşünen canilere derslerini vermek sizin gibilerin elinde... çocuğunuza da yansıtmayın artık korkunuzu unutmaya çalışın üstünde korku kalmasın ... :(

Yıllar öncesini yazdıklarınızı okuyunca yeniden yaşadım benim de salonuma freni patlayan kamyon dalmıştı, yaşadığım şoku ve korkuyu anlatamam size, işin peşini bırakmayın ciddi tazminat alabilir ve firma iş güvenliği önlemlerini almadığından dolayı yine ciddi cezalarla karşı karşıya kalabilir. Bu insanlar iki duvar ördürünce iş bitti nasıl olsa hallettik gözü ile bakıyorlar, bunlara ortam vermeyin. Yaşadıklarını çeksinler...

yani yuh artik,nasıl bir memleketteyiz

burada bile maganda kurşunu,eve giren greyder okudukya valla

büyük geçmiş olsun,allah yavrunuzla ikinizi korumuş...

verilmis sadakaniz varmis. Ne piskin insanlar yaa bu insanalr. Insan caninin hic deyeri yok. Adam seni ve oglunu oldurebilirdi sonucta, birde uste cikmis yok pahaliymis o marka, sen faturasini getirecekmissin. Tobe tobeee.:50:

Cok gecmis olsun.Allah korumus.tum zararlarin karsilandiktan sonra o evden tasinmalisin.cocugun ve senin psikolojin acisindan dogru bir karar olu bence.

Yuh!!!
Cok gecmis olsun...
Anliyorum cok zor bir durum ama size birsey olmamis onu dusunup rahatlayin en azindan.
Tekrar cok cok gecmis gitmis olsun...

Çok geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız. ArkDaşların dediği gibi sadaka verin.

Bireysel çözüme gitmeyin. Yatak odası, boya vs gibi.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Tazminat hakkınız var, araştırın.

Çok geçmiş olsun, başlığı görünce bile şok oldum bildiğimiz dozer mi diye
Evet öyleymiş :53:
Verilmiş sadakanız varmış ki canınıza zarar gelmemiş
Zaten maddi kısmını da karşılayacaklarmış
Çok geçmiş olsun

Demek ki temkinli olmak lazım, her an evimize güm diye dozer kepçesi girebilirmiş :31:

Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
Başlığı okuyunca dozeri mecaz anlamda kullandınız sanmıştım. (Kaynananız habersiz girdi odanıza yada onun gibi bişey oldu sandım. Kadınlar klübü bir derdim varda takılmaktan olsa gerek:-) ) gerçekten dozerden bahsettiğinizi anlayınca şok oldum. İyiki telefonunuz çalmış, Allah korumuş.

Bu nasıl bir olay? Yanlış okumadım di mi diyerek 2 kere okudum, çok ama çok geçmiş olsun, Allah size bir daha yaşatmasın....

gelmiş geçmiş olsun.. sadakanızı verin.. evladınızı allah bağışlamış... yalnız ben bir şey söylemek istiyorum burada çalışan firmaya suç duyurusunda bulunmanız gerekmekte iş güvenliği önlemlerini almadılar diye ceza yer bu insanlar. bizimde bu tarz işlerimiz oluyor iş güvenliğini sağlıyoruz çok şükür dozerimiz falan bi eve girmedi de :( ama yasal haklarınızı kullanın duvarınızın ördürülmesi sizi tatmin eder ama bu firma kim bilir nerelere zarar verecek ve allah korusun belkide cana mal olacak... gerekli bilgiyi araştırıp elinizden geleni yapın.. size yada evladınıza zarar gelebilirdi duvar örmeyle halı yıkatmakla çözülmez böyle işler bu cabindeki parayla insanları hayata tutunduracaklarını düşünen canilere derslerini vermek sizin gibilerin elinde... çocuğunuza da yansıtmayın artık korkunuzu unutmaya çalışın üstünde korku kalmasın ... :(

Yıllar öncesini yazdıklarınızı okuyunca yeniden yaşadım benim de salonuma freni patlayan kamyon dalmıştı, yaşadığım şoku ve korkuyu anlatamam size, işin peşini bırakmayın ciddi tazminat alabilir ve firma iş güvenliği önlemlerini almadığından dolayı yine ciddi cezalarla karşı karşıya kalabilir. Bu insanlar iki duvar ördürünce iş bitti nasıl olsa hallettik gözü ile bakıyorlar, bunlara ortam vermeyin. Yaşadıklarını çeksinler...

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. Nete o gunden beri yeni girdim. Ay basina kadar tasiniyorum bu evden. Oglum korkudan oturma odasindan cikmiyor daha 13 aylik ve evdeki herkesle bagirarak iletisim kuruyor. Ozellikle babasini yaninda istsmiyor ve benden tuvalete giderken bile ayrilmak istemiyor. Zaten o gunden beri evde yoktum bu aksam geldim. Biraz abimde birazda annemlerde kaldim. Oglumu doktora goturdum parasinda degilim ama tam 300 tl hastane masrafim oldu. Hem huzurumuz hemde saglimiz bozuldu. Birde uzerine kaynanamin bos bogazligi eklendi. Sanki o dozeri iceri ben sokmusum gibi teeeee ankaradan istanbula 10 dk da bi naklen yayin. Cok zor bi hafta gecirdim arkadaslar. Gercektende verilmis sadakamiz varmis.

canim benim basligi okuyunca boyle kaldim :52:
sonrada isin ciddi oldugunu anladim...
Kusura bakma tatlim.

Ben siz evde yokken falan oldu sandim..

Ama cok korkunc bir olay...

Allah korumus gercekten...

İnsanin basina ne zaman nerde ne gelecegi belli olmuyor iste

canim benim basligi okuyunca boyle kaldim :52:
sonrada isin ciddi oldugunu anladim...
Kusura bakma tatlim.

Ben siz evde yokken falan oldu sandim..

Ama cok korkunc bir olay...

Allah korumus gercekten...

İnsanin basina ne zaman nerde ne gelecegi belli olmuyor iste

Allah korudu gerçekten. Resmen 17 ağustos depremini yaşadım sanki. hiç can güvenliğimiz yok.

ben de bu tür şeyler hep filmlerde olur sanıyordum. gerçekten çok korkunç biraz da traji komik resmen...

insan hayati bu kadar ucuz olmamali maddi manevi tazminat davasi ac Arari karsilamakla olmaz oyle. 100 binleri kaybetsin ki akli basina gelsin. diger ilkokul terk muteahhitlere de ibret olsun

:53::53::53::53::53:yok artık ya
bebegine çok üzüldüm cnm ya
inş.psikolojisi kısa zamanda düzelir

çok geçmiş olsun çocuğunuda senide Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış.

insan hayati bu kadar ucuz olmamali maddi manevi tazminat davasi ac Arari karsilamakla olmaz oyle. 100 binleri kaybetsin ki akli basina gelsin. diger ilkokul terk muteahhitlere de ibret olsun
adam bildiin yok oldu bide üst kattaki adam gelmiş bana diyoki ya bişry olmaz yaa bizimde yerler çatlamış nolcak diyo offffff bitane çakıcaktım adama babam tuttu beni valla. hem polis filan çağırdık o zaman adamlar zabıt tuttu aslında şikayetçide olduk yine az bi miktar hesaba yatırdı para ama yatırdığıyla dolap bile alınmıyor yani işimiz polislere kaldıysa oh hoooooo bide 155 i arayıp çağırdım polisi polisle de 1 saat sonra geldi. yani benim yerimde ölümle pençeleşen biri de olabilirdi adamların umrunda değil.
:53::53::53::53::53:yok artık ya
bebegine çok üzüldüm cnm ya
inş.psikolojisi kısa zamanda düzelir
inşallah. son bir iki gündür biraz daha iyi.
çok geçmiş olsun çocuğunuda senide Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış.
teşekkürler canım
Yok artik çok gecmis olsun ya

teşekkürler canım.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve sinirlendim.O yıkılan duvarda herhangi bir taşıyıcı duvar yoktur umarım.Duvar yıkıldı yerine tuğlayla kapatıldıyla olmuo bu işler o şapşal adam bir yapı denetim gönderip yapıya analiz yaptırsın töbe töbe.Ya orda bir kolon zarar gördüyse daha büyük tehlikeyle karşı karşıya olabilirsiniz :(

Insanin 40 yil dusunse aklina gelmez yahu! Cok sukur Allah'tan iste o an telefon calmista caniniza bisey olmamis. Ucuz kurtulmussunuz. O muteahhit bozuntusuna da iyi olmus.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve sinirlendim.O yıkılan duvarda herhangi bir taşıyıcı duvar yoktur umarım.Duvar yıkıldı yerine tuğlayla kapatıldıyla olmuo bu işler o şapşal adam bir yapı denetim gönderip yapıya analiz yaptırsın töbe töbe.Ya orda bir kolon zarar gördüyse daha büyük tehlikeyle karşı karşıya olabilirsiniz :(
Zaten binanin yerinden oynadigi belli kapilarin hic biri kapanmiyor. Ev sahibinin dusunmesi lazim aslinda ama onlarda bizim ilgilenmemizi bekliyorlar galiba
Insanin 40 yil dusunse aklina gelmez yahu! Cok sukur Allah'tan iste o an telefon calmista caniniza bisey olmamis. Ucuz kurtulmussunuz. O muteahhit bozuntusuna da iyi olmus.

Cok sukur canimizi kurtardik insallah bir daha boyle seyler yasamayiz. Bugun hastanede bi bayanla tanistim onunda bebegi 6 aylikken tavan cokmus hemde besigin yanindan siyirmis yuce rabbim bu masumlari nasilda kurtariyor. Allah bu durumda olanlara yardim etsin.

Yatak odama dozer girdi arkadaslar. Cok sinirliyim. Olay dun oldu.benim bulundugum bina 6 katli ve her katta 3 daire var. Buraya tasinali 5 ay oldu ve aile binasi bu binadaki bikac kisi haric herkes akraba. Bitisigimizdeki bina eski ve bu binanin sahiplerinin akrabasi biiretisigimizdeki binayi yikip daire yapicak. Dozer calisir calismaz benim yatak odama girdi aslinda bi mucize de yasandi bilgisayar yatak odamdaydi. Fisi taktim ve 1.5 yasindaki oglumu kucagima aldim telefonum caldi oturma odasinda unutmusum telefonu. Yerimden kalktim oglum kucagimda iki adim attim gardolap bilgisayarin uzerine yapisti etraf enkaz yiginina dondu. O telefon calmasaydi bende oglumda yasamiyoduk simdi. Yatak odasi perte cikti duvar komple yikildi dozerin kepcesi yatak odami sildi supurdu. Oturma odasinda yatiyorum ve yatak odam yok. Cok sinirligim. Adamlar duvari acik birakti ve bugun orduler. Mutahit bugun tesrif etti agzima geleni saydim. Bide bana demezmi yatak odani alicam ben ay i marka olacak dedim yok efendim o marka pahaliymis daha once aldigima dair fatura gostercekmisim adami az daha dovucektim. Sen kepceyle odaya gir bu sogukta kapatmadan evinde uyu sonrada fatura. Ppolis cagirdim 9h iyi oldu aldi cazasini parasini da hesabima yolladi butun halilarimi yikamaya verdi esyalarim da kurutemizlemeye gitti. Yarinda temizlik icin kadin yolluycak. Oglum unkorkudan odu koptu gerzek adam ben napim diyo bide. Zabitada geldi adama ceza yazdi elektirik tellerini kopardigi icin ona da ceza aldi. Artik ode ode dur. Benim ahimla o bina ustune yikilmazsa iyi

verilmiş sadakanız varmı bizim önceki evde çok sayıda araba girerdi çöp arabası tüp arabası cola arabası Allahtan ev sağlamdı

verilmiş sadakanız varmı bizim önceki evde çok sayıda araba girerdi çöp arabası tüp arabası cola arabası Allahtan ev sağlamdı

Yaaa cok sasirdim. Benim eve bir kere girdi kafayi yiyordum valla siz iyi dayanmissiniz.

Back
X