• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odama dozer girdi !!!!

oreiro

HAYAT KIZIM VE OĞLUMLA GUZEL
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.151
344
133
Yatak odama dozer girdi arkadaslar. Cok sinirliyim. Olay dun oldu.benim bulundugum bina 6 katli ve her katta 3 daire var. Buraya tasinali 5 ay oldu ve aile binasi bu binadaki bikac kisi haric herkes akraba. Bitisigimizdeki bina eski ve bu binanin sahiplerinin akrabasi bitisigimizdeki binayi yikip daire yapicak. Dozer calisir calismaz benim yatak odama girdi aslinda bi mucize de yasandi bilgisayar yatak odamdaydi. Fisi taktim ve 1.5 yasindaki oglumu kucagima aldim telefonum caldi oturma odasinda unutmusum telefonu. Yerimden kalktim oglum kucagimda iki adim attim gardolap bilgisayarin uzerine yapisti etraf enkaz yiginina dondu. O telefon calmasaydi bende oglumda yasamiyoduk simdi. Yatak odasi perte cikti duvar komple yikildi dozerin kepcesi yatak odami sildi supurdu. Oturma odasinda yatiyorum ve yatak odam yok. Cok sinirligim. Adamlar duvari acik birakti ve bugun orduler. Mutahit bugun tesrif etti agzima geleni saydim. Bide bana demezmi yatak odani alicam ben ay i marka olacak dedim yok efendim o marka pahaliymis daha once aldigima dair fatura gostercekmisim adami az daha dovucektim. Sen kepceyle odaya gir bu sogukta kapatmadan evinde uyu sonrada fatura. Ppolis cagirdim 9h iyi oldu aldi cazasini parasini da hesabima yolladi butun halilarimi yikamaya verdi esyalarim da kurutemizlemeye gitti. Yarinda temizlik icin kadin yolluycak. Oglum unkorkudan odu koptu gerzek adam ben napim diyo bide. Zabitada geldi adama ceza yazdi elektirik tellerini kopardigi icin ona da ceza aldi. Artik ode ode dur. Benim ahimla o bina ustune yikilmazsa iyi

Şok oldum :53: Oğlunuzu da sizi de Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.

Tövbe bismillah..Nasıl bir ülkede yaşıyoruz yahu..
Allah korumuş, çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis....

yinede bir sadaka ver.....

Tövbe bismillah..Nasıl bir ülkede yaşıyoruz yahu..
Allah korumuş, çok geçmiş olsun.
Saglun valla polisler geldi halimi gordu de adam yola geldi biraz zaten bina bina degilki timarhane bi dozer eksikti

Cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis....

yinede bir sadaka ver.....

Bu olaydan bi gun once sadaka vermistim belkide o korudu. Arkadasim aramasaydi ya gardolabin camlari yada kepce oldurcekti bizi

o an telefon calmazsaydi Eger... Allah korumus verilmis sadakan varmis yinede sukret cok sukur size Bisey olmamis. Korkusunu biraz zor atlatirsin Ama zamanla daha iyi olursun canim,muhahitte aklinca ucuza kapatacak iyi yaptim polisi cagirdin,anlasmak varken kendi tercihi ödesin dursun.sakin beddua etme ama.. Gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun
bir an canlandırdım da gözümde Allah muhafaza:53:
işinin ehli olmayanlara dozeri verirlerse olacağı bu.

Allah'tan zararı karşılamışlar
tabi manevi zararı kim karşılayacak o ayrı :31:

Çok geçmiş olsun
Rabbim sizi ve çocuğunuzu korumuş.
Bukadar dikkatsizlik nasıl olur ya,bizim hayatımız pamuk ipliğinemi bağlı acaba?

Aslında bu kadar dikkatsiz olan insanlar cezaların en ağırını hakediyor.

o an telefon calmazsaydi Eger... Allah korumus verilmis sadakan varmis yinede sukret cok sukur size Bisey olmamis. Korkusunu biraz zor atlatirsin Ama zamanla daha iyi olursun canim,muhahitte aklinca ucuza kapatacak iyi yaptim polisi cagirdin,anlasmak varken kendi tercihi ödesin dursun.sakin beddua etme ama.. Gecmis olsun canim
Cok sukur ogluma bisey olmadi ona seviniyorum. Beddu etmem aslinda ama o gumburtuyle oglum dondu kaldi kendine zor getirdim can acisiyla biraz saydirdim
çok geçmiş olsun
bir an canlandırdım da gözümde Allah muhafaza:53:
işinin ehli olmayanlara dozeri verirlerse olacağı bu.

Allah'tan zararı karşılamışlar
tabi manevi zararı kim karşılayacak o ayrı :31:
Sormayin oglum simdi dizimde uyuyor ben yatagina birakinca agliyor o gece sabah yedi de yatti.

Çok geçmiş olsun
Rabbim sizi ve çocuğunuzu korumuş.
Bukadar dikkatsizlik nasıl olur ya,bizim hayatımız pamuk ipliğinemi bağlı acaba?

Aslında bu kadar dikkatsiz olan insanlar cezaların en ağırını hakediyor.

Saolun arkadasim bana hamilelik haberini vermek icin aramis belkide hamile olmasaydi calistigi icin aksam arardi

verilmis sadakaniz varmis. Ne piskin insanlar yaa bu insanalr. Insan caninin hic deyeri yok. Adam seni ve oglunu oldurebilirdi sonucta, birde uste cikmis yok pahaliymis o marka, sen faturasini getirecekmissin. Tobe tobeee.:50:

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun.Allah korumus.tum zararlarin karsilandiktan sonra o evden tasinmalisin.cocugun ve senin psikolojin acisindan dogru bir karar olu bence.

Yuh!!!
Cok gecmis olsun...
Anliyorum cok zor bir durum ama size birsey olmamis onu dusunup rahatlayin en azindan.
Tekrar cok cok gecmis gitmis olsun...

Çok geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız. ArkDaşların dediği gibi sadaka verin.

Bireysel çözüme gitmeyin. Yatak odası, boya vs gibi.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun. Tazminat hakkınız var, araştırın.

Çok geçmiş olsun, başlığı görünce bile şok oldum bildiğimiz dozer mi diye
Evet öyleymiş :53:
Verilmiş sadakanız varmış ki canınıza zarar gelmemiş
Zaten maddi kısmını da karşılayacaklarmış
Çok geçmiş olsun

Demek ki temkinli olmak lazım, her an evimize güm diye dozer kepçesi girebilirmiş :31:

Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
Başlığı okuyunca dozeri mecaz anlamda kullandınız sanmıştım. (Kaynananız habersiz girdi odanıza yada onun gibi bişey oldu sandım. Kadınlar klübü bir derdim varda takılmaktan olsa gerek:-) ) gerçekten dozerden bahsettiğinizi anlayınca şok oldum. İyiki telefonunuz çalmış, Allah korumuş.

Bu nasıl bir olay? Yanlış okumadım di mi diyerek 2 kere okudum, çok ama çok geçmiş olsun, Allah size bir daha yaşatmasın....

Back
X