- 8 Haziran 2011
- 1.151
- 344
- 133
Yatak odama dozer girdi arkadaslar. Cok sinirliyim. Olay dun oldu.benim bulundugum bina 6 katli ve her katta 3 daire var. Buraya tasinali 5 ay oldu ve aile binasi bu binadaki bikac kisi haric herkes akraba. Bitisigimizdeki bina eski ve bu binanin sahiplerinin akrabasi bitisigimizdeki binayi yikip daire yapicak. Dozer calisir calismaz benim yatak odama girdi aslinda bi mucize de yasandi bilgisayar yatak odamdaydi. Fisi taktim ve 1.5 yasindaki oglumu kucagima aldim telefonum caldi oturma odasinda unutmusum telefonu. Yerimden kalktim oglum kucagimda iki adim attim gardolap bilgisayarin uzerine yapisti etraf enkaz yiginina dondu. O telefon calmasaydi bende oglumda yasamiyoduk simdi. Yatak odasi perte cikti duvar komple yikildi dozerin kepcesi yatak odami sildi supurdu. Oturma odasinda yatiyorum ve yatak odam yok. Cok sinirligim. Adamlar duvari acik birakti ve bugun orduler. Mutahit bugun tesrif etti agzima geleni saydim. Bide bana demezmi yatak odani alicam ben ay i marka olacak dedim yok efendim o marka pahaliymis daha once aldigima dair fatura gostercekmisim adami az daha dovucektim. Sen kepceyle odaya gir bu sogukta kapatmadan evinde uyu sonrada fatura. Ppolis cagirdim 9h iyi oldu aldi cazasini parasini da hesabima yolladi butun halilarimi yikamaya verdi esyalarim da kurutemizlemeye gitti. Yarinda temizlik icin kadin yolluycak. Oglum unkorkudan odu koptu gerzek adam ben napim diyo bide. Zabitada geldi adama ceza yazdi elektirik tellerini kopardigi icin ona da ceza aldi. Artik ode ode dur. Benim ahimla o bina ustune yikilmazsa iyi