yatak odam!!!

Hylcnk

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
135
0
316
Manisa
kızlar bu yatak odasında karar kıldık sizlerin fikri benim için önemli nasıl sizce aslında beyaz bi yatak odası istemiştim ama fiyat olarak da uygun geldi yorumlarınızı beklioruuuum..:49:
$2bc567b785565e2344827750f36dbc0d.webp$4(8).webp
$5(4).webp

bence mükemmel seçim. beyazın modası elbette geçecek. bir ara siyah modaydı mobilyada, sonra olay beyaza döndü. yani bunlar geçici. bu takımın modası hiç geçmez. ayrıca beyazlar zamanla sararıyormuş, marangoz söylemişti. güle güle kullanın takımınızı...

Son düzenleme:
bence mükemmel seçim. beyazın modası elbette geçecek. bir ara siyah modaydı mobilyada, sonra olay beyaza döndü. yani bunlar geçici. bu takımın modası hiç geçmez. ayrıca beyazlar zamanla sararıyormuş, marangoz söylemişti. güle güle kullanın takımınızı...

aslında çok haklısın canm bu yönden hiç düşünmemiştim teşekkürler yorumun için.. :16:

Ccnm bende çok begendim bende bu tyarz bişey arıorum nerden aldın birde fiyatını sormak istiyrum burdan yazmak sorun olursa özelden yaz istersen

Çok şık ve modern. Ahşap modası hiçbir zaman geçmez. Şu an moda olan beyazla birleşince çok hoş olmuş.

vaovvvv gerçekten çok güzel beyaz hastası olmama rağmen seninkini çok beğendim canm markası nedir ve kaça aldınız yazabilirmisin

renkleri cok uyumlu..karyola ve basligini ayrica begendim.. güle güle eskit canim.

:52::52::52: bende aynısını aldım hemde çok beğenerek çok içime sinerek sizde güle güle kullanın fiyatı ne kadardı acaba??

hepinize çok teşekkür ederim.. nerden ne kadara aldığımı soran arkadaşlara; manisa da mesir mobilya diye biryer var ordan aldık canlar fiyatı 3950 ydi nakitte 3500 e indiler..

kızlar bu yatak odasında karar kıldık sizlerin fikri benim için önemli nasıl sizce aslında beyaz bi yatak odası istemiştim ama fiyat olarak da uygun geldi yorumlarınızı beklioruuuum..:49:
Eki Görüntüle 431446 Eki Görüntüle 431447
Eki Görüntüle 431449

cnm benim yatak odamın aynısı...bende 1 ay oldu evleneli çok kullanışlı bir mobilya artı her renk tonuyla kombine edilebiliyor.çok beğenerek almıştım o kadar internetten model bakmıştım ki sonunda bunda karar kıldım ve çok da memnunum tavsiye ederim sana... şimdiden güle güle kullan :34:

beyaz yatak odası kullanıyorum,ve hiç memnun değilim,görüntü olarak süper tabi yakından bakmazsan,bi kere inanılmaz toz belli ediyo,1 tane toz düşdün hemen gözüküyo,ayrıca elim değsin üzerine bişey koyalım yüzük fln hemen çiziliyo,görünüşe aldanma kullanışa bak derim,benden sana tavsiye,bi bölümü kahverengi mesela,hiç toz fln gözükmüyo...sen bilirsin..

Back
X