Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yatak odam ve yemek odam tamam ya koltuk takımı???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Yatak odanlar yemek odanı çok beğendim ama yatak odandaki dolaba ayna yaptırmasan daha hoş olur bence ben aynalı sevmiyorum pek:9:Klasik seviyorsun sanırım ama koltuk takımınıda başka bak derim :34:Benim nacizane fikrim bu

1_1_2_3.jpg

Böyle bir koltuk düşünebilirsin çok moda

1_1_2_3.jpg

Böyle bir koltuk düşünebilirsin çok moda

evet mobilyacıda bu tarz önerdi ama bana çok kaba geliyo bunlar. mobilyalar bembeyaz sadeyken nasıl diyim siyahlara kahvelere göre kibarken koltuklar bu şekilde modern ama spor gibi geliyor bna..=)

cok zevkliymişiz ne kadar aldınız hepsini merak ettim yatak odası yemek odası evgör dimi:94:

cok zevkliymişiz ne kadar aldınız hepsini merak ettim yatak odası yemek odası evgör dimi:94:

almadım canım. almaya kalksam takım başına 5milyar civarı fiyatlar=) ben yaptıracağım. Tabiki birebir olmaz ama resimdekinin aynısı olmazsa almazsın ödemeyi yapma diyor mobilyacı, iddialı konşuyor bakalım:)

bence seçimlerin çok hoş... bu yeni modo olan yukarıdaki koltuklar çok hantal duruyo, ben pek sevemedim onları... senin seçmiş olduğun morlu grili koltuk takımı hoşuma gitti... daha kibar duruyo diğerlerine oranla... yukarıdaki gibi olankoltuk takımını oturma odasına daha çok yakıştırıyorum....

yatak odamda da kesinlikle ayna olmalı... ben şimdi öğretmen pansiyonunda kalıyorum yaklaşık 30 40 cm bi aynam var, kıyafet denerken aşşa indir yukarı kaldır, açısını ayarla çok zor oluyo uyuz oluyorum... odamda kocaman ayna olcak benm... ya da eğer senin yatak odan büyük olursa kapağına ayna yaptırmaz, şu büyük kıyafet aynalarından da alabilirsin...

merhaba sanırım zevklerımız aynı ben de senın baktıgın mobılayalara deflarca baktım asagı yukarı boyle seyler ısıtıyorum koltuk takımı ıyımıs fiyatı ne kadar ve markası nedir acaba?

ben koltuk takımı olarak zebrano moblyadakı culebra ve serpante koltuklarından bır tane takım yapmıslar cok begenmıs asık olmustum ama 11000 istedıler. Bızde yaptıracaktık ama bırebır yapamazlar renk tutmaz vs dıye bosverdık. Koltuk da yaptırmak bıraz rısk dıyorum. Oyuzden senınkının fıyatı uygunsa koltugu al derım grılı- morlu olan hoş.

merhaba sanırım zevklerımız aynı ben de senın baktıgın mobılayalara deflarca baktım asagı yukarı boyle seyler ısıtıyorum koltuk takımı ıyımıs fiyatı ne kadar ve markası nedir acaba?

ben koltuk takımı olarak zebrano moblyadakı culebra ve serpante koltuklarından bır tane takım yapmıslar cok begenmıs asık olmustum ama 11000 istedıler. Bızde yaptıracaktık ama bırebır yapamazlar renk tutmaz vs dıye bosverdık. Koltuk da yaptırmak bıraz rısk dıyorum. Oyuzden senınkının fıyatı uygunsa koltugu al derım grılı- morlu olan hoş.

orjinalinde koltukların markası ne, fiyatı ne kadar hiçbir fikrim yok açıkçası. Çünkü internette gezinirken morlu grili koltuklar ararken buldum:) bende yaptırmanın aynı olmayacağından eminim. tabiki 11binlik koltukla yarı fiyatına yada daha da aza yaptıracağın koltuk bir olmaz. Ama enazından model olarak benzerse malzeme olarak çok kaliteli sapasağlam olmasa da zaten kullanıcağım en fazla 10 yıl. Öyle düşünerek riskli de olsa yaptırmaya karar verdik. Benzemese de güzel olur inş.:)

Back
X