- Konu Sahibi starlicya35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yatak odamın aynısı. bu şekilde pek olmamış. ben karyolayı cama paralel koydum. karyolanın başucuna bir komidin, onun yanına da dolabı köşe dolabı olarak yaptırdım. oda çok geniş oldu. inşallah anlatabildim. (çıkıntılı kısım ebeveyn banyosu mu?)
bence ne yatak camın önüne iyi olmamış.senin açından kullnması zor olur o şekilde camdan tarafa yatmak kalkmak zor olur,camdan soğuk gelir güneş vurur sabah rahatsız eder..bence yatağını ortaya koy komidinlerini üst üste de koyabilirsin.çamaşır dolabı gibi durur.ayrıca sürgülü kapılıysa dolapların arkasına bir insan sığacak kadar boşluk bırak önüne yatağını koy.resim koyarım şimdi sana.bence yatak camın önünde olmamalı
Bosco Yatak Odası Takımı - YATAŞ
bunun gibi yapalirsin.resimdekinin komidinleri yatağa yapışıklar.sen üstüste koyabilirsin.belki bi fikir olur sana.evinide iyi günlerde kullan..güle güle otur
Hay Allah, ben de içeriye deyince nedense israrla odaya doğru gibi anladımbanyo kapısı banyo içine açıldığı için bizi engellemiyo.
ben de bir de böyle yerleştirdim.
burda herşey özel yapım olucak tabi..
boş kalan yerlere de bişeyler konulabilir. ekleme yapılabilir. böyle nasıl
Eki Görüntüle 158450
Eki Görüntüle 158451
Eki Görüntüle 158449
Hay Allah, ben de içeriye deyince nedense israrla odaya doğru gibi anladım
Evet, böyle çok iyi olmuş. En ideal çözüm bu gibi gözüküyor. Yatağın ayak ucundaki dolap belki giriş kapısı ile banyo kapısı arasındaki boşluğa konabilir, o duvara bir yere bir boy aynası da yapılabilir. Yatağın ayak ucuna, fazla derinliği olmayan, eşarp, iç çamaşır, kemer vs. gibi ufak şeyler için bir dolap yaptırılabilir.
Hazır almayıp, marangoza yaptırınca, alternatifler oldukça fazla oluyor haliyle. İş ki, iyi ve sözünün eri bir marangoza denk gelin.
Evet, yatak üstü dolaplara ulaşım zor olur tabi, ama şu an için başka da bir çozüm aklıma gelmiyor. O duvar 4.30 olduğuna göre, yatak eni 1.80 olsa (benimki 165 ve bayağı büyük) geriye 2.50 kalıyor ki, hiç fena bir dolap büyüklüğü değil. Bir de o iki kapı arası duvara bir dolap olursa, yatak üstündeki kısma seyrek kullanılan birşeyler konabilir. Dekorasyonla ilgilenmediği için de, ceza olarak kocana aldırabilirsin ordaki şeyleri, ama tabi o arada yatağın da altını üstüne getirebilir erkekler, onu da göz önünde bulunduracaksın.
O şekilde yaptırtmaya karar verirsen, o dolaplara kilit falan yapsınlar ve de tabi duvara çok, çok sağlam raptetmeleri lazım. Allah korusun bir deprem falan halinde dolap ya da içindekiler olduğu gibi tepenize inmesin.