• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odam kızlarrrrr, fıkırlerınıze ıhtıyacım var

evtug

YAĞIZIM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
66
0
86
39
İzmir
ustalara verdım bu fotoyu kızlar, yaptırıorum. nasıl bakalım begenecekmısınız????alkisalkisalkis

Eklentiler

• $yatak odasıı.webp
    $yatak odasıı.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 94
güzel sade ve modern

inşallah ustalar sana bi süpriz yapmaz

çok beğendim canımm işallah güzel yapar ustalar bittikten sonrada resmini koy tamammı cnm :kahve:

cok tesekurler ıpekcım bende koyuları sevmıorum beyaz delısıyım ev dekorasyonunda

cok cokk güzel ama... asla orjinali gibi olmuyor yapılan mobilyalar inş. seninki aynısı gibi olur
a.s.

cok tesekkur ederım kızlar ya ıcımı rahatlattınız bende cok begenmıstım ama baskalarının gozuyle nasıl onu merak ettım rahatladım ıns resımdekı gıbı olur bıtınce nasıl olmus onuda paylasıcam sızlerle

çok güzel çok şık bencede...güle güle kullanın şimdiden....

çok güzel canım..bende çok beğendim..
bende özellikle yatak odasında açık rengi beğenenlerdenim...

netten buldum hangı marka oldugunu bılmıyorum ama ustalara yaptırıcam zaten hazır degıl oda bana 2 yada 2bucuk mılyara mal olcak normalde bu yatak odası 5bucuktan asagı degıl

wawwww cidden bayıldım, ki benim kendi evim olmasına en az 6 yıl var iken kucuklugumden beri kırmızı siyah yatak odam olacak benim derim..ve beyaz yatak odasını da pek sevmezdim ama bu cidden harikaymışş...hele böyle birkaç asimetrik ve boş duran vazo...bir de büyük mumlardan alırsan tadından yenmezzz :):)

Back
X