Yatak Odam için halı ?? (resimli) yardım lütfen...Kararsız kaldım

3. halıyı beğendim 2. de güzel ama ilk sıradaki bnm zevkime göre değil..güle güle kullanın..

1. i beğendim ama dolaptaki desenle birleşince bence desensiz bi halı daha çok yakışır.beyaz olsa çok boğulur mobilya da beyaz çünkü mor desensiz bi halı nasıl olurki..

Son düzenleme:
öncelikle yatak odanı güle güle kullan canım. halıların üçü de çok güzel ama ben senin yerinde olsam bu uzun tüylü halılardan almazdım.salonum ve oturma odam bu halılardan ve temizlemesi çok zor elektrik süpürgesi halının içindekileri çekemiyor .halıyı ya silkeleyeceksin yada balkon gibi bir yerde ters çevirip arkasından vuracaksın , içinden çıkanları görünce insan kendinden utanıyor resmen. her gün makinada açsan bunları yapmayınca temizlenmiyor.ama sen yatak odan da kullanıcaksın belki okadar olmaz, yinede iyi düşün derim.

ben iki numarayı beğendim çünkü yatak örtün desenli olsa bile fazla göz yormayacağını düşündüğüm için iki numara dedim

yatak odanız çok hoş♥ben olsam ferah durmasını istiyorsam 1'i,ama ağır dursun istersem 3 derim.güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…