onu farkettimO zaman ben baya genis mezhepliyim efendimKk nin yarisida buna dahil
Bu soyledigin sey espiri mi ? Kalbimi kiriyorsun : (onu farkettim
HahhaBir yandan bize gak veriyor gibi yapip bir yandanda lafi sokuyosun alttan alttan
kıızz saçmalama kırılma kırılıcak birşey demedimBu soyledigin sey espiri mi ? Kalbimi kiriyorsun : (
internetten duydum ogrendim der. Bunu da farkli anlayabilecek beyinsizlige sahip bir adam karisina guvenmiyordur. O evlilikten de bir hayir gelmez.canım inan kendimi ifade ettiğim o kadar çok yazı var ki suan yine aynı şeyleri desem kendinii tekrarlıyorsun diyecekler.. Ben bunlara karşı değilim asla sadece bu paylaşımlardan eşlerine güzel şeyler yapmaya çalışan insanların kocaları bu durumu farklı anlayabilir. bu zamana kadar böyle birşey yoktu şimdi bunları nereden öğrendin kimden öğrendin gibi söylemlerde bulunup ilişkiye daha çok zarar verebilir ki veriyorda çevremdeki insanlardan yaşayıp gördüğüm için bunu kesin söylüyorum. yoksa bu paylaşımlardan iyi sonuç alanlarda tabiki vardr.. burda anlatmak yerine eşlerini alıp evliilik danışmanlarına gidilse daha çok yararı olacağına inanıyorum hepsi bu
İşte bunu bilemezsin yanı bunu bu kadın da bilemez.. Biz ne kadar tanıdığımızı söylesek de malesef tanıyamıyoruzinternetten duydum ogrendim der. Bunu da farkli anlayabilecek beyinsizlige sahip bir adam karisina guvenmiyordur. O evlilikten de bir hayir gelmez.
benim özelimi paylaşıyorsa tabiki boşarım o kadaar geniş mezhebim yok malesef :)
Bu soyledigin sey espiri mi ? Kalbimi kiriyorsun : (
Bu kadinlara noluyor? Biri ic camasiri alamaz kocasiyla 2 cocuk yapmis, biri sitede konusamaz bosanma sebebiymis... sen genis mezhepli insan gormemissin bacim
Yok ben bu konuda büyük konuşuyorum ve Allahtan eşim de benimle aynı bakış açısına sahip ☺ yatak odası başka birşey görümcesiydi kayınvalidesiydi yâda o takvim çok başka birşey.. yine diyorum kimsenin fikrini değişmeye çalışmıyorum herkes benim gibi baksın da demiyorum göreceli bir kavramBüyük lokma ye ama büyük söz konuşma....
Sibel abla diyor ben değil :)
Ahahaha:)
Şaka bir yana kime göre özel?
Bir başkasına göre şu altınızdaki doğum takvimi bile özelinizi insanlara açmak oluyor.
Şikayet ettiğiniz kv konusu, başınızın belası görümce..
Hepsi özel sayılır bir yerde.
Burada paylaşım yapan insanların amacının özelini millete duyurmak olmadığını,
sorunlarına çözüm aradığı için paylaşım yaptığını öğrenen eş kişisi anlamalı.
Anlamıyorsa zaten başlı başına o da bir sorun.
Sıradaki konu ''Eşim beni anlamıyor. '' :)
Hepimiz bir yerde özellerimize çare aramak için forumdayız.
Amaç gırgır, şamata olsaydı sadece, o konuda iş gören farklı sitelerde olurduk.
Hepimiz genismisiz baksana:)) ben ailemle herseyi konustum erkek kardesimle bile konusurum bazi seyleri mesela.. agdamiÇok geniş hissettim bir an sorma
Bahsettiğimikim söyledi ? Zaten bahsetmiyorumAdet oldugunuzdanda bahsetmeyin madem ya da rahminizdeki vajinanizdaki yaradan bile bahsediyorsunuz yeri gelince..
Sana hak verenlerin bazilari bahsediyor ama:)) sizinki gebe kadin sokakta dolasmasinada gelir simdi:) ben anlayamam bacim sizleri inanBahsettiğimikim söyledi ? Zaten bahsetmiyorum
Yatak başka bahsettiğiniz konular farklı ben neden bahsedilmemesi gerektiğini diğer yazılarda paylaştım çok üzgünüm tekrardan yazamıcm çünkü yazdıkça sanki insanlar beni farklı algılıyorSizin mantığınız tamamen forumun varlığına aykırı. Bu mantıkla bir sonraki aşamada ekonomik problemleriyle ilgili tavsiye isteyen kadının da eve giren parayı yazmasını eşini rencide ettiği gerekçesiyle tuhaf bulabilirsiniz. Hem sonra olur da kayınvalideler, görümceler, eltiler buraları okusalar tüm özelleri paylasıldığı için ne kadar üzülecekler diye dert edinirsiniz.
Boşverin anonim anonim yazıyoruz işte, insan sağlığını, güvenliğini tehdit eden, müstehcen üsluplu ya da gayri kanuni bir husus olursa hemen müdahale ediliyor zaten. siz yazmayın okumayın ayrı kategorilerin olması sadece ilgilendiğimiz konuyu daha rahat bulmak için değil istemediğimiz konuları görmemek için de kolaylık oluyor.
Şuan olayı çok saçma yere saptırıyosun kuzu ben sığ bir insan değilim. Ne alaka ? Hamile dışarı çıkmasın böyle bir aptallık mi var ? Yatak anonimde olsaaaa kendi adıyla da olsaaa benim için özel bahsedilmesi bana yanlış size olmayabilir buna saygım var sizinde olsun .Sana hak verenlerin bazilari bahsediyor ama:)) sizinki gebe kadin sokakta dolasmasinada gelir simdi:) ben anlayamam bacim sizleri inan
Saygimiz var zaten.. o zaman bahsedip o basliga girmezsin. Lakin sen burda konu acarsan bu dusuncenle ilgili tabiiki karsit gorusleride alirsin. Gecelik giyersem kocam nerden aldin sen o akillari deyip kavga edecekmis benleŞuan olayı çok saçma yere saptırıyosun kuzu ben sığ bir insan değilim. Ne alaka ? Hamile dışarı çıkmasın böyle bir aptallık mi var ? Yatak anonimde olsaaaa kendi adıyla da olsaaa benim için özel bahsedilmesi bana yanlış size olmayabilir buna saygım var sizinde olsun .
vajinismus hastası olduğunu söylerken de eşiyle çok zor ilişkiye girdiğini söylüyorBu bakış açısına göre takviminizde ortalama 25 hafta önce sex yaptım diye bağırıyor o zaman
Yatak başka bahsettiğiniz konular farklı ben neden bahsedilmemesi gerektiğini diğer yazılarda paylaştım çok üzgünüm tekrardan yazamıcm çünkü yazdıkça sanki insanlar beni farklı algılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?