YATAK HAYATINIZI BURADAN PAYLAŞMANIZ NE KADAR DOĞRU ?

Konu açtın ablacim konu
Burda konu açmak demek yorumlarin gelmesi demek sen bana sordun mu ki yorum yapiyorsun diyor🤣
Evet işte biraz mantıklı düşün şimdi ve bana sorduğun soruyu tekrar oku :D yani birinin sormasına gerek yok burda fikrimi sunabilirim kimseyi ilgilendirmez anladın inşallah

inan en çok senin yazdığını beğendim Allah razı olsun mantıklı birinden mantıklı bir açıklama geldi :) bende zatn bu görüşü yanlış bulmuyorum sadece yardım alınsa evlilikleri kurtulur ve herkees mutlu olur diye düşünüyorum çevredeki insanların yasadığı sıkıntıları boşanmalarıda grdüğüm için olsa gerek böyle bir konu açmak istedim ama insanlar sadece linç etmeye odaklı olduğu için yazmak için yazıyorlar malesef
Kiz Allahtan kork yarim saattir sana laf anlatmaya calisiyorum😂

inan dinlemem anlatırlarsa sustururum :KK70: cunku ben bunun özel olduğunu düşünüyorum ve herkesin özeli kendine :)
Hah ustune bastin ama zaten sorunlarinin cinsellik oldugunu bilmen bile bana gore dogru degil. Ama burda herkes anonim istedigini paylasir

Hah ustune bastin ama zaten sorunlarinin cinsellik oldugunu bilmen bile bana gore dogru degil. Ama burda herkes anonim istedigini paylasir
ama şöyle düşün erkekler kulubü var :D eşin bu tarz sorunlarınızı buraya taşıyor sizle çözmek yerine denk geldi gördünüz ne hissedersiniz

Evet işte biraz mantıklı düşün şimdi ve bana sorduğun soruyu tekrar oku :D yani birinin sormasına gerek yok burda fikrimi sunabilirim kimseyi ilgilendirmez anladın inşallah
Sen bunca kisinin ne yapacagina burnunu sokarsan elbet ki herkesi ilgilendirir...
Birak da kişi isterse burdan sorsun isterse uzmana gitsin sanane?

ama şöyle düşün erkekler kulubü var :KK70: eşin bu tarz sorunlarınızı buraya taşıyor sizle çözmek yerine denk geldi gördünüz ne hissedersiniz
Valla sorunu varsa arastirsin ogrensin memnun olurum bilakis:)) hersey biz insanlar icin neden bir tabu halinde devam ettiriyosunuz bunu? Hatta bende sorun goruyosa onuda yazsinda taktik versinler😂Ben bunlardan asla rahatsiz olmam. Sonucta yerel kanala cikip sormayacak😂

Sen bunca kisinin ne yapacagina burnunu sokarsan elbet ki herkesi ilgilendirir...
Birak da kişi isterse burdan sorsun isterse uzmana gitsin sanane?
Üslup öğrenin biraz daha sonra gelip burda birşeyler anlatmaya çalışın. Sizin gibi insanlara kendimi ifade etmekle uğraşmayacağım daha fazla kitap okumanızı öneririm cümle dağarcığınız gelişir ve yazdığımı beyninizle algılarsınız :)

Üslup öğrenin biraz daha sonra gelip burda birşeyler anlatmaya çalışın. Sizin gibi insanlara kendimi ifade etmekle uğraşmayacağım daha fazla kitap okumanızı öneririm cümle dağarcığınız gelişir ve yazdığımı beyninizle algılarsınız :)
Beyinle acilan bir konu goremedim
..😌

Buarada gercekten erkekler kulubu diye site var baktim ne konusuyolar😂 Hahaha kizi eve atmaktan filan bahsediyolardi😂

Keşke eşim böyle forumlarda aklı başında insanlardan tavsiye istese,
derdini paylaşsa karımın gözünde bir türlü yeterli olamadım.
Nerede hata yapıyorum diye sorsa.
Yatak konusunda da detay versin hiç sorun değil.
Fotoğraf yok, kimlik bilgisi yok neticede.

Valla ben çok mutlu olurdum.
Kendi aklı yetmiyor çünkü kesinlikle.

Belki çevresine anlatmaya çekiniyor.

Erkekler kulübü de kurulsa mı ay? :)

Gelsin buraya biz variz baci baci:))

Mesela bu da başka bir bakış açısı ama ben bazıları gibi saygısız olmadığımdan sizin bakış açınıza saygı duyuyorum ☺ Böyle bir sorun varsa neden evlilik danışmanına gitmediniz hiç inanın yardımı olur

Back