YATAK HAYATINIZI BURADAN PAYLAŞMANIZ NE KADAR DOĞRU ?

Kimseye yatak hayatımı anlatarak yâda fikir edinerek olmadı ama tatlım 25 hafta değil 26 o :
Yalniz sayilan haftadan iki hafta sonra birlikte olmuş ve hamile kalmışsınız demektir o son adet tarihinizin üzerinden 26 hafta geçmiş ve 24-25 hafta önce de birlikte olunup hamile kalınmış yanii

Evlilik danışmanı bir kişi olacak.
Belki o taraflı bakıyor deyip çıkacak işin içinden adam.

Ama burda binlerce okurdan belki yüz tanesinin 90'ı
ağa yanlışın şu sen ne yaptın dese herif bir acaba olur.

Burası sandığımızdan daha etkili bir yer.
Ben ciddiye aldığımdan belki o da alır diye düşünüyorum bilmem..

Neticede bizi tanımayan insanlara yatak özelimize kadar paylaşsak ne zararı olabilir?
Akıl akıldan üstündür. Ben konu açmadığım halde açılan konular üzerinden bile fikir sahibi oluyorum.
Belki sorunsuz sandığımız seks hayatımızdaki eksiklerin farkına varıyoruz.

İyi ki paylaşıyor herkes.
Paylaşım güzel şey neticede.

Yalniz sayilan haftadan iki hafta sonra birlikte olmuş ve hamile kalmışsınız demektir o son adet tarihinizin üzerinden 26 hafta geçmiş ve 24-25 hafta önce de birlikte olunup hamile kalınmış yanii
laf soktuğunuzu düşündüğünüz için mi göz kırma gereğinde bulundunuz

Tabi ki haklısınız buna saygım var belirttiğim gibi.. Sadece çevremden gördüğüm şeylerden yola çıkarak düşücelerimi paylaşmak istedim.. Herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda değil asla.. Yada benim dediğim doğrudur da demiyorum .. Sadece endişe dyduğum birşeyi yansıttım hepsi bu :)

Herkes mahrem konu diyerek nette bu tarz paylaşımlar yapmasaydı,
bizim için her şey çok zor olurdu.
Düşünebiliyor musunuz?

Bir tıkla kafamızdaki pek çok soruya cevap aramak, ülkenin farklı şehirlerinde,
farklı kültürde yetişmiş kadınlarda ortak sorunları ve hisleri bulmak, içinde bulunduğumuz durumun
normalliğini hissettirip belki sakinleştiriyor bizi.

Düzeldi diye sonuç bildiren, hatta taktik paylaşan insanlar hele kim bilir kimlerin hayatına fayda sağlıyor tanımadan.
İnsan bu kadar faydayı en yakınlarından göremezken..

Vajinismus başlığının kaç kadına şifa olduğuna bakarak anlayabiliriz.
Belki uzman yardımı alacak kadar maddi durumu olmayan pek çok kadın dayanışma halinde
iyileşmeyi başarıyor.
Özellerini açık açık yazarak yapıyorlar evet.
İyi ki de yapıyorlar..

Ne gereksiz bir üye. Gözardı edeceğim zaten.
Vajinismus olmanıza hiiiiç şaşırmadım, cinsellik hakkında soruyu/tavsiyeyi bile tabu görüyorsunuz üstelik sanalda!! Yüz yüze bile değil!
Konuşma kısmını yapamayan insan nasıl faaliyete geçirsin, değil mi ama?
Bu arada "malesef" değil maalesef.

bende vajinismus hastayım ama devlet hastanesine gittim bi kuruş bile vermedim.. yani paylaşım okey güzel. bilgi almak da güzel ama herkesin eşleride bir değil a kişisi b fikri sunarken belki a kişisinin eşinin rahatsız olacağı bişeydir.. Belki o kadın bu zamana kadar eşine bu tarz ilgide bulunmuyordu şimdi bulunduğu için adam şüphelenip farklı yerlere çekebilir.. evliiliği kurtarayım derken kötüye gidebilir.. paylaşıma bu açıdan olumsuz bakıyorum bu yuzden yardım alınmalı diyorum yoksa tabiki işe yarayan bi çok kişi vardır

Evet anneye yâda komşuya anlatamazsın o kadar zamandır tanıdığın insanlara bahsedemiyorken burda tanımadığın insanlara bahsetmenin mantığı nedir o halde ?
Iyi de burasi yeri geliyor tanidigin insanlara bahsedemedigin konulari danismak icin var .oyle olmasa buranin bir onemi olmaz kendi ismimizle kayit olurduk. Sadece cinsellik olarak tek yonlu bakiyorsun. hic mi insanlarin anneye komsuya anlatamadigi baska bir konu yok?

Vajinismus olmanıza hiç şaşırmadım :)

Bu kadar kapatmayın kendinizi.
Kimsenin sizi tanımadığı şu ortamda bari şeffaf olmaktan çekinmeyin.

Ee herkes eşini tanır ve en uygun öneriyi alır, kullanır.
O kadarını da yapabilecek olgunluğa erişmemişse neden evlenmiş diye sorulur..

canım inan kendimi ifade ettiğim o kadar çok yazı var ki suan yine aynı şeyleri desem kendinii tekrarlıyorsun diyecekler.. Ben bunlara karşı değilim asla sadece bu paylaşımlardan eşlerine güzel şeyler yapmaya çalışan insanların kocaları bu durumu farklı anlayabilir. bu zamana kadar böyle birşey yoktu şimdi bunları nereden öğrendin kimden öğrendin gibi söylemlerde bulunup ilişkiye daha çok zarar verebilir ki veriyorda çevremdeki insanlardan yaşayıp gördüğüm için bunu kesin söylüyorum. yoksa bu paylaşımlardan iyi sonuç alanlarda tabiki vardr.. burda anlatmak yerine eşlerini alıp evliilik danışmanlarına gidilse daha çok yararı olacağına inanıyorum hepsi bu

sanırım daha çok eski mantığa uygun bir yapım var :) kimse beni tanımasa tanımasın ama ben biliyorum sonuç itibari :) ola ki eşim görse ne kadar büyük bir kavgaya sebebiyet verebilir o böyle birşey yapmış olsa muhtemelen boşanmaya kadar gider :)

Yok artik Bu kadar basit birseyden bosayacaksa adam seni evliligin zaten pamuk ipligine bagli demektir

Offf offf yatak neydi ?
Cinsellik neydi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…