- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Sizinde derdiniz bu mu?Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür açılan konulara bakıp kendimce yorumlarda bulunuyorum..
Tek cevap vermediğim konu ''YATAK,CİNSELLİK..''
Sizce yatak hayatlarınızı burada paylaşmanız ne kadar doğru ?
Bazı şeyler özel olmalı, özel kalmalı..
İstersen okuma, burada takılma diyebilirsiniz ama dışarıdan bir göz olarak inanın tuhaf duruyor..
Eşinizin bunları paylaştığınızı görseniz ?
Ne hisseder hiç düşündünüz mü ?
Sizin özel hayatınız neden buralara konu olsun ?
Soruyorsunuz sizce neden beni beğenmiyor diye..
Bazı arkadaşlarımız da yardım etmek destek vermek amaçlı gece ne giydiğini, iç çamaşırının nasıl olduğunu..
Sizce bu kimi ilgilendirir. Eğer böyle sorunlarınız varsa neden bir yardım almıyorsunuz ? İnanın bu sizin için de evliliğiniz için de çok iyi bir adım atmak olur.. Lütfen düşüncelerimi kötü algılamayın amacım sadece bazı şeyleri içinizde yaşamanızın daha iyi olacağını söylüyorum.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
bu zamana kadar hiç bişey yapmamış biri kalkıp o gün seksi haliyle adamın karşısına çıkarsa adam ona sen bu zamana kadar bunu yapmadın hayırdır nerden uydun nerden öğrendin diye sorular sorabilir. kıllanabilir sorun çıkarabilir bence sen ilişkimizi kimlere bahsediyosuna kadar gider :)Buna ornek verir misin? Kimse kotu evliligi olan birine cocuk yap evliligin duzelir demez burda mesela
ya evet işim gücüm yok 6 buçuk aylık hamileyim içerlendim dert edindim.Sizinde derdiniz bu mu?
Ya illaki diyorlardır. ben zaten yorum yapanları topa tutmuyorum yazanlarıda aynı şekilde.. sadece bu çok özel birşey bu yuzden eşlerinni alıp evlilik danışmanlarına gitmeleri daha faydalı olacaktır diyorum hepsi bu :)Tabiiki zaten surekli ayni sorunlarla gelenlere uzman yardimi alin diyor arkadaslar genelde
Ben oyle birsey yaptigimda kocamin hunharca bana dalmasini beklerim yani sorgulayacaksa zaten yapmam bunu. Sorgulasin yani beyni yok mu bu kadinlarin? Kendi kendilerine dusunmus olamazlar mi:)bu zamana kadar hiç bişey yapmamış biri kalkıp o gün seksi haliyle adamın karşısına çıkarsa adam ona sen bu zamana kadar bunu yapmadın hayırdır nerden uydun nerden öğrendin diye sorular sorabilir. kıllanabilir sorun çıkarabilir bence sen ilişkimizi kimlere bahsediyosuna kadar gider :)
her erkek eşiniz gibi olmayabilir :) inan bu tarz konuları çok duydum bi çok arkadaşım da boşanma evresinde .. Ki başta yardım alsalardı olay buraya gelmezdi diye dusunuyorumBen oyle birsey yaptigimda kocamin hunharca bana dalmasini beklerim yani sorgulayacaksa zaten yapmam bunu. Sorgulasin yani beyni yok mu bu kadinlarin? Kendi kendilerine dusunmus olamazlar mi:)
Peki sen nasil cozdun vajinusmusu?Ya illaki diyorlardır. ben zaten yorum yapanları topa tutmuyorum yazanlarıda aynı şekilde.. sadece bu çok özel birşey bu yuzden eşlerinni alıp evlilik danışmanlarına gitmeleri daha faydalı olacaktır diyorum hepsi bu :)
Onkar kk ya uye olmayanlardirher erkek eşiniz gibi olmayabilir :) inan bu tarz konuları çok duydum bi çok arkadaşım da boşanma evresinde .. Ki başta yardım alsalardı olay buraya gelmezdi diye dusunuyorum
Kadın doğumcumla çözdüm eşimle birlikte gittim hastaneye ve kimsenin dediklerine kulak asmadım kimseniin fikrini almadım herkess bir değil tabiki bunuda anlayışla karşılıyorum .. 3 ayda sonra bebeğim oldu.. Ki benim kistim vardı acilen çocuk sahibi olmam gerekıyordu ..Peki sen nadil cozdun vajinusmusu?
Buarada herkesin durumu evlilik danismanini gerektirecek bi durum degilki, ama gerek gorurse kisiler gitsinler tabii.
hahaOnkar kk ya uye olmayanlardirSaka bi yanada dertleri cinsellik mi?
Ayy canııım belli zatenya evet işim gücüm yok 6 buçuk aylık hamileyim içerlendim dert edindim.
Birinin sormasına gerek yok. burda sen bana sordun mu ki yorum yapıyorsun ? Hayır .. benim de birine sormama gerek yok sadece çevremde yaşadığım şeylerden dolayı yazmak istedim. İnsanlara ön yargıyla gelmeyin. amacnızz hep laf sokucu bir söz yazmaya çalışmak..Kimse sormadan boyle tavsiyeler hep verirmisin?
Boyle bi rahatsizlikta zaten bi uzman sart.. gormesi muayne etmesi filan gerek.. ama yinede iliskiye girecek olan sizlersiniz.. daha once yasamislardan tecrube almak kotu degildirKadın doğumcumla çözdüm eşimle birlikte gittim hastaneye ve kimsenin dediklerine kulak asmadım kimseniin fikrini almadım herkess bir değil tabiki bunuda anlayışla karşılıyorum .. 3 ayda sonra bebeğim oldu.. Ki benim kistim vardı acilen çocuk sahibi olmam gerekıyordu ..
noldu senin neden zoruna gitti de bu kadar saçma bir yorumla geldin peki ? mantıklı bir şey yazmak yerine ?Ayy canııım belli zaten
Sen şu Bizim pijamalı hanımımızın konusuna içerlenip, taa buralara dert mi yazdınbu zamana kadar hiç bişey yapmamış biri kalkıp o gün seksi haliyle adamın karşısına çıkarsa adam ona sen bu zamana kadar bunu yapmadın hayırdır nerden uydun nerden öğrendin diye sorular sorabilir. kıllanabilir sorun çıkarabilir bence sen ilişkimizi kimlere bahsediyosuna kadar gider :)
Konu açtın ablacim konuBirinin sormasına gerek yok. burda sen bana sordun mu ki yorum yapıyorsun ? Hayır .. benim de birine sormama gerek yok sadece çevremde yaşadığım şeylerden dolayı yazmak istedim. İnsanlara ön yargıyla gelmeyin. amacnızz hep laf sokucu bir söz yazmaya çalışmak..
Hayır canım benim ben genel anlamda yazılanları okudum ve sandığınz kadar da içerlenmedimSen şu Bizim pijamalı hanımımızın konusuna içerlenip, taa buralara dert mi yazdın
inan en çok senin yazdığını beğendim Allah razı olsun mantıklı birinden mantıklı bir açıklama geldi :) bende zatn bu görüşü yanlış bulmuyorum sadece yardım alınsa evlilikleri kurtulur ve herkees mutlu olur diye düşünüyorum çevredeki insanların yasadığı sıkıntıları boşanmalarıda grdüğüm için olsa gerek böyle bir konu açmak istedim ama insanlar sadece linç etmeye odaklı olduğu için yazmak için yazıyorlar malesefBurada kimsenin kimseyi tanimayisi rahatlikla herseyi anlatmak icin guzel bir firsat ailesine en yakinina esiyle cinsel hayatindaki puruzleri anlatamaz ama burasi ozgur bir alan bu acidan merak ettikleri acaba benmi abartiyorum baskalarida ayni durumda olabilirmi diye kafaya taktiklari seyleri sormalilarda kendi iclerinde halledemiyorlar demek ki fikir alma geregi duyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?