Gerçekler yansıtılmıyorsa paylaşmanın da bir mantığı yok ki o zaman .. Evet anneye yâda komşuya anlatamazsın o kadar zamandır tanıdığın insanlara bahsedemiyorken burda tanımadığın insanlara bahsetmenin mantığı nedir o halde ? Burası bir çözüm odaklı mı ? Hayır .. Bir psikoloğa gidilse evlilik danışmanına gidilse daha fazla yararı olacak o insanlara.. evlilikler biticekse oraya gidip evliliklerini kurtaran nice insanlar var..Beni tanıyor musunuz? Hayır.
Renk renk jartiyerim, geceliğim var desem, doğru mu yalan mı bilebilir misiniz? Hayır.
Şu an kıyafetim normal mi çıplak mıyım onu bile bilmiyorsunuz.
Haliyle de insanlar tavsiye verirken bunun rahatlığı içindeler.
Bu tarz konular insan gidip yan komşusuna ya da annesine soracak değil.
Bakış açınız genişler umarım.
İnsanları rahatsız hissettirmeye, yardım alabileceklerin yardımını bu şekilde engellemeye hakkınız yok.
Takıntılılıklabir ilgisi yok sanırım beni anlayamıyorsunuzSenin gibi dusunenler takintili bence:)) yaw desemki kocamla sevgilimle neyse amuda kalkarak sevistik?:) ee yani? Ozel ama kimin ozeli biliyor musun? Boyle site niye kurulmus? Bilgi alnak vermek icin. Su bizim turk kadinlarindaki takintilari anlamak baxen mumkun degil. Bu sirede cibsellik diye bir bolum var.. yasak olsaydi zaten oyle bir bolum olmazdi
Ne demisler 1000 bilsende 1 bilene sorTakıntılılıklabir ilgisi yok sanırım beni anlayamıyorsunuzPaylaşmayın vs gibi karşıyım çok yanlış aaa ayıp yazmadım gördüyseniz. Sadece bunu buraya paylaşmak yerine yardim almaları daha iyi olacak her açıdan sadece bir fikir sunmak.. Her okuyan sizler gibi anlıyorsa işim zor
AhhaNe demisler 1000 bilsende 1 bilene sorYani ben burdan cok sey ogrendim hatta ozelden ogrettimde bir cok kisiye bu konuda. Herseyi psikologla mi cozeceksin Anlayisim
Kit demekki naparsin benide boyle idare ediverr sinem hanimcim
Aferin bana boyle gel:)) kimsenin kimseye zarari yok yuvarlanip gidiyoruz burda yani. Ben asla rahatsiz olmam olmuyorum cok seyde paylasirim bu konulardada. Rahatsiz olan girip okumazAhhabu tarz konuları psikologlarla çözünce daha iyi sonuçlar aldığına eminim en azından çevremden gördüğüm kadarı ile idare ederim be nolmuş sanki kadın kadını idare eder
Aferin de aldık baksen :) Zaten karşıyım yada olumsuz bakıyorum demedim sadece o insanların psikolojisini kimse anlayamaz yaşamayanlar enazından ... Bilinçsizce verilen fikirler her zaman işe yaramayabilir. Evliliği kurtarayım derken kötüyede gidebilir.. Bu yuzden yardım almak her zaman daha iyidir. savunduğum şey bu :)Aferin bana boyle gel:)) kimsenin kimseye zarari yok yuvarlanip gidiyoruz burda yani. Ben asla rahatsiz olmam olmuyorum cok seyde paylasirim bu konulardada. Rahatsiz olan girip okumaz
Ok anladim ama bazilarina yardimci oluyor yani. Gir vajinusmus topiclerine manyak yardimci oluyo kadinlar burda birbirine mesela. Ben kendim baxi konularda fayda gormemis olsam savunmam inan. Belki sen sex tanricasi olabilirsin ama herkes degil:))Aferin de aldık baksen :) Zaten karşıyım yada olumsuz bakıyorum demedim sadece o insanların psikolojisini kimse anlayamaz yaşamayanlar enazından ... Bilinçsizce verilen fikirler her zaman işe yaramayabilir. Evliliği kurtarayım derken kötüyede gidebilir.. Bu yuzden yardım almak her zaman daha iyidir. savunduğum şey bu :)
Dediğim gibi karşı değilim ayıp bu ne diyip yargılamıyorum sığ düşünceli biri değilim.. Ama bazı şeyler evliliklerini kutaracakken bilinçsizce alınan fikirler daha kötüye çevirebilir olayı.. Yardım almak her zaman daha doğru olandır benim için :)Cinselliği tabu haline getirdiğimiz için yüzlerce kadın cinsel sorunlarla boğuşuyor zaten. Terbiye sınırları içerisinde konuşulabilir bu durumlar. Sitenin bunun için +18 cinsellik alanı var zaten.
Size daha fazla birşey anlatmaya uğraşamam aynı dili konuşmuyoruz malesef :)Anlamıyorsunuz diyen kadının anlamıyor oluşu... Siz sormayın, sorana da karışmayın. Siz öneride bulunmayın, bulana da karışmayın.
Ben başlı başına vajinismus hastasıyım :) bence herkes sex tanrıçası değil gülümOk anladim ama bacilarina yatdimci oluyor yani. Gir vajinusmus topiclerine manyak yardimci oluyo kadinlar burda birbirine mesela. Ben kendim baxi konularda fayda gormemis olsam savunmam inan. Belki sen sex tanricasi olabilirsin ama herkes degil:))
Iste olmadigimiz icin hemcinslerimizden fikir aliyoruz veriyoruz:)Ben başlı başına vajinismus hastasıyım :) bence herkes sex tanrıçası değil gülüm
Buna ornek verir misin? Kimse kotu evliligi olan birine cocuk yap evliligin duzelir demez burda meselaDediğim gibi karşı değilim ayıp bu ne diyip yargılamıyorum sığ düşünceli biri değilim.. Ama bazı şeyler evliliklerini kutaracakken bilinçsizce alınan fikirler daha kötüye çevirebilir olayı.. Yardım almak her zaman daha doğru olandır benim için :)
Alalım ama bunun yanında da doktorlardan yardım alalım :) İnşallah herkes yuvasında mutlu huzurlu olurIste olmadigimiz icin hemcinslerimizden fikir aliyoruz veriyoruz:)
Tabiiki zaten surekli ayni sorunlarla gelenlere uzman yardimi alin diyor arkadaslar geneldeAlalım ama bunun yanında da doktorlardan yardım alalım :) İnşallah herkes yuvasında mutlu huzurlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?