YATAK HAYATINIZI BURADAN PAYLAŞMANIZ NE KADAR DOĞRU ?

sinemmc_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
268
387
18
31
Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür açılan konulara bakıp kendimce yorumlarda bulunuyorum..
Tek cevap vermediğim konu ''YATAK,CİNSELLİK..''
Sizce yatak hayatlarınızı burada paylaşmanız ne kadar doğru ?
Bazı şeyler özel olmalı, özel kalmalı..
İstersen okuma, burada takılma diyebilirsiniz ama dışarıdan bir göz olarak inanın tuhaf duruyor..
Eşinizin bunları paylaştığınızı görseniz ?
Ne hisseder hiç düşündünüz mü ?
Sizin özel hayatınız neden buralara konu olsun ?
Soruyorsunuz sizce neden beni beğenmiyor diye..
Bazı arkadaşlarımız da yardım etmek destek vermek amaçlı gece ne giydiğini, iç çamaşırının nasıl olduğunu..
Sizce bu kimi ilgilendirir. Eğer böyle sorunlarınız varsa neden bir yardım almıyorsunuz ? İnanın bu sizin için de evliliğiniz için de çok iyi bir adım atmak olur.. Lütfen düşüncelerimi kötü algılamayın amacım sadece bazı şeyleri içinizde yaşamanızın daha iyi olacağını söylüyorum.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim Hoppa

Beni tanıyor musunuz? Hayır.
Renk renk jartiyerim, geceliğim var desem, doğru mu yalan mı bilebilir misiniz? Hayır.
Şu an kıyafetim normal mi çıplak mıyım onu bile bilmiyorsunuz.
Haliyle de insanlar tavsiye verirken bunun rahatlığı içindeler.
Bu tarz konular insan gidip yan komşusuna ya da annesine soracak değil.
Bakış açınız genişler umarım.
İnsanları rahatsız hissettirmeye, yardım alabileceklerin yardımını bu şekilde engellemeye hakkınız yok.

Beni tanıyor musunuz? Hayır.
Renk renk jartiyerim, geceliğim var desem, doğru mu yalan mı bilebilir misiniz? Hayır.
Şu an kıyafetim normal mi çıplak mıyım onu bile bilmiyorsunuz.
Haliyle de insanlar tavsiye verirken bunun rahatlığı içindeler.
Bu tarz konular insan gidip yan komşusuna ya da annesine soracak değil.
Bakış açınız genişler umarım.
İnsanları rahatsız hissettirmeye, yardım alabileceklerin yardımını bu şekilde engellemeye hakkınız yok.
Gerçekler yansıtılmıyorsa paylaşmanın da bir mantığı yok ki o zaman .. Evet anneye yâda komşuya anlatamazsın o kadar zamandır tanıdığın insanlara bahsedemiyorken burda tanımadığın insanlara bahsetmenin mantığı nedir o halde ? Burası bir çözüm odaklı mı ? Hayır .. Bir psikoloğa gidilse evlilik danışmanına gidilse daha fazla yararı olacak o insanlara.. evlilikler biticekse oraya gidip evliliklerini kurtaran nice insanlar var..
Ben burda kendimi çok net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum saygı çerçevesinde bunu paylaştım. Ben bu yazıyı paylaştım diye insanlar kalkıp beni dinleyip paylaşmamazlık zaten yapmayacaktır. Bence siz de bu konuda bakış açınız genişlerse daha iyi iletişim kurabiliriz..

Senin gibi dusunenler takintili bence:)) yaw desemki kocamla sevgilimle neyse amuda kalkarak sevistik?:) ee yani? Ozel ama kimin ozeli biliyor musun? Boyle site niye kurulmus? Bilgi alnak vermek icin. Su bizim turk kadinlarindaki takintilari anlamak baxen mumkun degil. Bu sitede cinsellik diye bir bolum var.. yasak olsaydi zaten oyle bir bolum olmazdi

Senin gibi dusunenler takintili bence:)) yaw desemki kocamla sevgilimle neyse amuda kalkarak sevistik?:) ee yani? Ozel ama kimin ozeli biliyor musun? Boyle site niye kurulmus? Bilgi alnak vermek icin. Su bizim turk kadinlarindaki takintilari anlamak baxen mumkun degil. Bu sirede cibsellik diye bir bolum var.. yasak olsaydi zaten oyle bir bolum olmazdi
Takıntılılıklabir ilgisi yok sanırım beni anlayamıyorsunuz 😊 Paylaşmayın vs gibi karşıyım çok yanlış aaa ayıp yazmadım gördüyseniz. Sadece bunu buraya paylaşmak yerine yardim almaları daha iyi olacak her açıdan sadece bir fikir sunmak.. Her okuyan sizler gibi anlıyorsa işim zor :işsiz:

Takıntılılıklabir ilgisi yok sanırım beni anlayamıyorsunuz 😊 Paylaşmayın vs gibi karşıyım çok yanlış aaa ayıp yazmadım gördüyseniz. Sadece bunu buraya paylaşmak yerine yardim almaları daha iyi olacak her açıdan sadece bir fikir sunmak.. Her okuyan sizler gibi anlıyorsa işim zor :işsiz:
Ne demisler 1000 bilsende 1 bilene sor😂 Yani ben burdan cok sey ogrendim hatta ozelden ogrettimde bir cok kisiye bu konuda. Herseyi psikologla mi cozeceksin😂 Anlayisim
Kit demekki naparsin benide boyle idare ediverr sinem hanimcim😂

Ne demisler 1000 bilsende 1 bilene sor😂 Yani ben burdan cok sey ogrendim hatta ozelden ogrettimde bir cok kisiye bu konuda. Herseyi psikologla mi cozeceksin😂 Anlayisim
Kit demekki naparsin benide boyle idare ediverr sinem hanimcim😂
Ahha 😂😂 bu tarz konuları psikologlarla çözünce daha iyi sonuçlar aldığına eminim en azından çevremden gördüğüm kadarı ile 😊 idare ederim be nolmuş sanki kadın kadını idare eder 😂

Ahha 😂😂 bu tarz konuları psikologlarla çözünce daha iyi sonuçlar aldığına eminim en azından çevremden gördüğüm kadarı ile 😊 idare ederim be nolmuş sanki kadın kadını idare eder 😂
Aferin bana boyle gel:)) kimsenin kimseye zarari yok yuvarlanip gidiyoruz burda yani. Ben asla rahatsiz olmam olmuyorum cok seyde paylasirim bu konulardada. Rahatsiz olan girip okumaz

Aferin bana boyle gel:)) kimsenin kimseye zarari yok yuvarlanip gidiyoruz burda yani. Ben asla rahatsiz olmam olmuyorum cok seyde paylasirim bu konulardada. Rahatsiz olan girip okumaz
Aferin de aldık baksen :) Zaten karşıyım yada olumsuz bakıyorum demedim sadece o insanların psikolojisini kimse anlayamaz yaşamayanlar enazından ... Bilinçsizce verilen fikirler her zaman işe yaramayabilir. Evliliği kurtarayım derken kötüyede gidebilir.. Bu yuzden yardım almak her zaman daha iyidir. savunduğum şey bu :)

Aferin de aldık baksen :) Zaten karşıyım yada olumsuz bakıyorum demedim sadece o insanların psikolojisini kimse anlayamaz yaşamayanlar enazından ... Bilinçsizce verilen fikirler her zaman işe yaramayabilir. Evliliği kurtarayım derken kötüyede gidebilir.. Bu yuzden yardım almak her zaman daha iyidir. savunduğum şey bu :)
Ok anladim ama bazilarina yardimci oluyor yani. Gir vajinusmus topiclerine manyak yardimci oluyo kadinlar burda birbirine mesela. Ben kendim baxi konularda fayda gormemis olsam savunmam inan. Belki sen sex tanricasi olabilirsin ama herkes degil:))

Son düzenleme:
Cinselliği tabu haline getirdiğimiz için yüzlerce kadın cinsel sorunlarla boğuşuyor zaten. Terbiye sınırları içerisinde konuşulabilir bu durumlar. Sitenin bunun için +18 cinsellik alanı var zaten.
Dediğim gibi karşı değilim ayıp bu ne diyip yargılamıyorum sığ düşünceli biri değilim.. Ama bazı şeyler evliliklerini kutaracakken bilinçsizce alınan fikirler daha kötüye çevirebilir olayı.. Yardım almak her zaman daha doğru olandır benim için :)

Ok anladim ama bacilarina yatdimci oluyor yani. Gir vajinusmus topiclerine manyak yardimci oluyo kadinlar burda birbirine mesela. Ben kendim baxi konularda fayda gormemis olsam savunmam inan. Belki sen sex tanricasi olabilirsin ama herkes degil:))
Ben başlı başına vajinismus hastasıyım :) bence herkes sex tanrıçası değil gülüm :D

Dediğim gibi karşı değilim ayıp bu ne diyip yargılamıyorum sığ düşünceli biri değilim.. Ama bazı şeyler evliliklerini kutaracakken bilinçsizce alınan fikirler daha kötüye çevirebilir olayı.. Yardım almak her zaman daha doğru olandır benim için :)
Buna ornek verir misin? Kimse kotu evliligi olan birine cocuk yap evliligin duzelir demez burda mesela😂

Back