• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak başlığı yerine ne kullanabilirim?

wonder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
91
3
98
İstanbul
kızlar benim evimde yatak odası çok küçük ve bizde eşyalarımızı sığdırabilmek için yatak başlığını iptal ettik ve bi boşduvar var şuan da okadar çirkin duruyor ki tavsiyeleriniz varmı o duvarı neyle doldurabilirim sizce ...

aynadan korkarım düşer falan die rahat yatamam :bbo: stikırı bende üşündüm ama acaba daha farklı ne olbilir diye de düşündüm yada nasıl model de stikırlar olur acaba

küçük bir başlık yaptır canım yatak zaten yer kaplıyor,
,yataktan daha kucuk ama yüksek bi yatak başı şık olur...artık bi cok yer
pullu boncuklu baslıkları ayrı ayrı sipapiş ölçüsüne göre yapıyor.

küçük bir başlık yaptır canım yatak zaten yer kaplıyor,
,yataktan daha kucuk ama yüksek bi yatak başı şık olur...artık bi cok yer
pullu boncuklu baslıkları ayrı ayrı sipapiş ölçüsüne göre yapıyor.

hmm aslında olabilir nette bakayım biraz yatak başlıklarına

bende sey var.. yastik asili
perde demiri kullanabilirsiniz odanizin sitiline göre
o demirede uygun minder seklinde yastiklar asabilirsiniz.. eger vaktim olursa resmederim benimkini..

yaslanip oturmak kitap okumak vs icin uygun

bende sey var.. yastik asili
perde demiri kullanabilirsiniz odanizin sitiline göre
o demirede uygun minder seklinde yastiklar asabilirsiniz.. eger vaktim olursa resmederim benimkini..

yaslanip oturmak kitap okumak vs icin uygun

çok merak ettim rsim alabilirsem çok sevinirim gerçekten

aslinda imkanin varsa su renkli desenli duvar kagitlari oluyor ya....yatagin yaslandigi duvari kaplatabilirsin...bence cok hos durur....bende yaptirmayi cok istiyorum ,ama kirciyim cikinca yirt tekrar yenisini yaptir masrafli olur...ama imkanin varsa denemlisin..cok guzel duracaginin ve odana anlam vereceginin garantisini veririm.....

Back
X