yatak alıcam tavsiyelerinizi bekliyorum

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
ilk evlenirken bilinçsizce aldığım yatak 3 yılda çöktü yamuldu.şimdi sağlam bir şey istiyorum özellikle kullanıpta menmun olduğunuz bi ürün var mı tavsiyeynizi bekliyorum.teşekkrler

kızlar bende yenı evlenecek biri olarak yatağımı bellonadan aldım viscobell tipi yani vücut seklını alıyo fazla yuksek degıl ve sert degıl tavsıye edebılırım işbir yataga baktım bi yatak için 2000 tl fiyat verdıler aynı özellikte ürün tavsiye ederim

benim aldığım ne olduğu belilrsiz dandik bi markaydı zaten aceleden öylesine almıştık.genelde istikbal öneriyolar ama araştırmak lazım.1000tl üzeride yatağa veremem yani.peehhhh

benim aldığım ne olduğu belilrsiz dandik bi markaydı zaten aceleden öylesine almıştık.genelde istikbal öneriyolar ama araştırmak lazım.1000tl üzeride yatağa veremem yani.peehhhh

istikbal bellona aynı kişiye ait zaten ama sırf yatak üreten firmalar uçmuss gercekten

Kzlar ben ve eşim yatağımızı almadan önce çok çok araştırmıştırdık. size tavsiyem Öncelikle nasıl bir şey istedginize karar verin. Yaylı mı yoksa visko mu? Biz hep visko yatak istiyorduk. ama onunla ilgili de işte koku yapıyor havalandırmak gerekiyor altına latalı baza almak gerekiyor gibi bir sürü yazılar okuduk. Tabi bu arada piyasada ne kadar yatakçı varsa hepsini de araştırdık; işbir, bellona, yataş, istikbal, altın yatak, tempur vs. biz visco love a karar verdik; üral medikalin üretimi; onu aldık. 4 aydır özel yastıklarıyla birlikte kullanıyoruz oldukça memnunuz. Bekarken yatağım bellonanın tam ortopedik yaylı yataklarındandı sabahları uyandıığmda dayak yemiş gibi hissederdim kendimi. Ancak evlendikten sonra az da uyusam yataktan hep dinlenmiş olarak kalkıyorum. Ben tavsiye ederim.

Ben de 7 aydır evliyim , visco love kullanıyorum. Biz de memnunuz çok . işbir filan muhtemelen daha iyidir ama fiyatları çok yüksekti.
visco love ın magazalarıan giderseniz farklı sertlikte olanları var hangisi daha uygunsa onu secebilirsiniz.

bizde 4 senedir işbirin visko star yatağını kullanıyoruz...yok böyle bir rahatlık...pahalı ama kesinlikle değer..bizden sonra bir çok yakınımızda aldı çok memnunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…