- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
çoğunuza belki çok saçma gelicek ama bu aralar tam kafamdan çıkmışken yine aklıma takıldı.yaklaşık 5 yıldır evliyim bu evime taşınmadan önce yatak odamda yatağımın üzerinde yatağımı topladığım yada açmak üzeriyken sürekli hemen hemen ayda bir kaç defa hep çörek otları görürdüm yatağımda bişey yemem içmem yesem daha tepside yerim yediğim herşeyde de çörek otu yoktur yerlerden uçuşuyor dicem ee her dakka çörek otuyla bişey yaptığım yoktuki.bu kadar sık sık yatağımın üzerinde bulmam ve mutfak dahil hiç bir yerde olmaması hep dikkatimi çekerdi o evden aşındım 6 ay oldu yaklaşık bu eve geldim çörek otları da bu evde hiç olmadı şimdi aklıma gelmesinin sebebide elma yada armut çekirdekleri bulmam buda ara ara olmaya başladı ben gerçekten anlam veremediğim için aklıma takıldı belki dışardan çok saçma geliyor olabilir ama bunlar neden benim hep yatağımın üzerinden çıkyor.evi temizleyen ben başka hiç bir yerde de yok.birisine sorcak olsam gülünç duruma düşerim diye soramıyorumda netten de bakmadım allah muhafaza 3 harflil gibi bişeyler çıkarsa diye korkumdan bakmadım amacım konuyu büyüye yada dini olaylara getirmek asla değil belirteyim ama gerçekten tuhaf oldum bulamadım sebebini.başına bu türlü şeyler gelen oldu mu yada bir fikri olan varsa paylaşabilir mi?
ilk oturduğum evde pek komşum yoktu ve ben kalabalık çocuklu biri geldiğinde odamın kapasını hep kilitlerdim.nazar için dökülse biri bana derdi sanırım döküyorum diye valla bende bilemedim.Nazar degmesin diye yapiyolar oyle duymustum.belkide biri gelince atiyodur.yada edin duyduysa birinden oda yapiyodur.
zaten k.valdemle bir oturuyorum.atan biride atıyorum demez miki.Kayınvaliden geldikçe atıyor olabilir. Nazar değmesin diye atarlar
yok dedimya amacım büyü vs asla değil böyle şeyden şüphelensem konu açmam.Bu tür konular yasak cnm
yok olsa keşke.çocuk var mı çocuko yapıo olabilir
eşim yatak odasında yemek yenilmesinden nefret eder.hiç görmedim yerkenkocan yiyordur :)
Sonuç yorumlar oraya doğru gidiyor :)yok dedimya amacım büyü vs asla değil böyle şeyden şüphelensem konu açmam.
daha öyle yorum görmedimSonuç yorumlar oraya doğru gidiyor :)
kendi annem yapsa saklamaz asla.k.valdem fenadır ama hiç odama girdiğini görmedim yalan söylüyemem peki bu evde niye yok onuda anlamadım.Kayınvaliden veya annen yapıyor olabilir nazar için ve söylemiyorlardır...onlara sor korkuyorum falan de
yeni taşındığım evde zaten olmadı cnm bu evde de nadiren elma yada armut çekirdekleri bulduğumdan bu çörek otları geldi aklımaCanım her misafir geldiğinde kapını kitle bakalım hala olcakmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?