beyzasa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2015 52 17 88 33 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #21 shapes .!.: Ya dimi, ama kabul et havai fisek barutun dan daha mantikli benim ki Genişletmek için tıkla... Aynen, daha olasılıklıydı o aslında
shapes .!.: Ya dimi, ama kabul et havai fisek barutun dan daha mantikli benim ki Genişletmek için tıkla... Aynen, daha olasılıklıydı o aslında
H Hatunbuyurdu Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2015 2.420 4.616 133 32 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #22 Kız ateşle barut yan yana durmaz patlar Ama sadece barut nasıl yanarki kafamda deli sorular
beyzasa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2015 52 17 88 33 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #23 shapes .!.: Ya dimi, ama kabul et havai fisek barutun dan daha mantikli benim ki Genişletmek için tıkla... Aynen, daha olasılıklıydı aslı Seninderdindeyim .!.: Kız ateşle barut yan yana durmaz patlar Ama sadece barut nasıl yanarki kafamda deli sorular Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, sürtünmeden olacak☺
shapes .!.: Ya dimi, ama kabul et havai fisek barutun dan daha mantikli benim ki Genişletmek için tıkla... Aynen, daha olasılıklıydı aslı Seninderdindeyim .!.: Kız ateşle barut yan yana durmaz patlar Ama sadece barut nasıl yanarki kafamda deli sorular Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, sürtünmeden olacak☺
H Hatunbuyurdu Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2015 2.420 4.616 133 32 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #24 beyzasa .!.: Aynen, daha olasılıklıydı aslı Ben de anlamadım, sürtünmeden olacak☺ Genişletmek için tıkla... hu huuuww bu iyiydi işte
beyzasa .!.: Aynen, daha olasılıklıydı aslı Ben de anlamadım, sürtünmeden olacak☺ Genişletmek için tıkla... hu huuuww bu iyiydi işte
H Hatunbuyurdu Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2015 2.420 4.616 133 32 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #25 beyzasa .!.: Aynen, daha olasılıklıydı aslı Ben de anlamadım, sürtünmeden olacak☺ Genişletmek için tıkla... Yanlız size darıldım akşamın bu saatinde kocası ile küs bi kadına yazılır mı bu
beyzasa .!.: Aynen, daha olasılıklıydı aslı Ben de anlamadım, sürtünmeden olacak☺ Genişletmek için tıkla... Yanlız size darıldım akşamın bu saatinde kocası ile küs bi kadına yazılır mı bu
beyzasa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2015 52 17 88 33 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #26 Yanlış anlamayın yaav Bu arada üzgünüm senin için, canım
H Hatunbuyurdu Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2015 2.420 4.616 133 32 6 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #27 beyzasa .!.: Yanlış anlamayın yaav Bu arada üzgünüm senin için, canım Genişletmek için tıkla... Şaka kız şaka küserse küssün bi yerini küle bassın Hakketti ve ben ona küstüm önce sonra da bi iki laf yüzünden o bana küstü şimdi de karsımda uyuyo uyuz herif Neyse sana geçmiş olsun canım
beyzasa .!.: Yanlış anlamayın yaav Bu arada üzgünüm senin için, canım Genişletmek için tıkla... Şaka kız şaka küserse küssün bi yerini küle bassın Hakketti ve ben ona küstüm önce sonra da bi iki laf yüzünden o bana küstü şimdi de karsımda uyuyo uyuz herif Neyse sana geçmiş olsun canım
e_ve_e allahım yavrularımın acısını gösterme... Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2015 423 296 103 7 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzasa #28 ay yatağını değilde seni merak ettim..sevgilinle kalıyordun ve evlilik konusu yoktu dimi yanlış hatırlamıyorum naptın konuştunuzmu hiç?
ay yatağını değilde seni merak ettim..sevgilinle kalıyordun ve evlilik konusu yoktu dimi yanlış hatırlamıyorum naptın konuştunuzmu hiç?