yatağımı değiştireceğim yün yatak yaptıran yada yün yatak alan varmı?

MELEK-06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
8
0
57
arkadaşlar hazır yatağın artık yamuldu yatağımı değiştireceğim ama artık daha doğal yatak istiyorum yün yatak yaptıran yada yün olan hazır yatak alan varmı? baza için.

arkadaşlar hazır yatağın artık yamuldu yatağımı değiştireceğim ama artık daha doğal yatak istiyorum yün yatak yaptıran yada yün olan hazır yatak alan varmı? baza için.

yün yatak zahmetli değilmi canım havalandırmak arada yıkamak gerekiyor.

yün yatak cok daha sağlıklı diye biliyorum ...

yün yatak candır, kışın kurtarıcıdır sıcacık. mahallede bir kadına yaptırdım çokta temiz.

Yün yatak sağlıklı ama inan temizliği çok zor. Annemden biliyorum indir kaldır çok zor yanı.

baza için yapılanları varmış araları gri süngerli falan yüzü yünmüş..yani öle indirme kaldırma olmuyormuş..zaten bakacağım eğer hazır yataklarda yün keçeli varsa ondan alacağım ..sanki bu yaylı yataklar esiyor gibi..üşüyorum valla

Eğer bütçeniz ve imkanınız varsa, tavsiyem düzgün bir yatak almanız.
Omurilik sağlığı ve uyku sağlığı için bence çok önemli.
Biz evlenirken en çok ona önem verdik, özellikle insan günün ciddi bir bölümünü uyuyarak geçirdiği için, dinlenme açısından ve sağlık açısından çok önemli...

Yün yataklarda güzel muhakkak fakat artık onlar biraz tarih oldu.
Sağlık açısından faydaları vardır ama omurilik açısından nasıl ve ne kadar sağlıklıdırlar tartışılır.

X