• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatağım sallanıyor çarpıntı mıdır?

birininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
111
53
13
Arkadaşlar selam. Şu an yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum da ilk kez geliyor başıma. Yüz üstü uzanayim dedim falan bildiğiniz deprem olur gibi yatağım sallanıyor eşime kızdım önce sallama diye ama k hiçbir şey yapmıyormuş. Pozisyon degsitirdim şu an yatakta oturuyorum aam hala sallanıyor gibi hatta istemsiz bacaklarım sallanıyor sanki. Neden olur bu ya çok şaşırdım ve korktum şu an

Arkadaşlar selam. Şu an yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum da ilk kez geliyor başıma. Yüz üstü uzanayim dedim falan bildiğiniz deprem olur gibi yatağım sallanıyor eşime kızdım önce sallama diye ama k hiçbir şey yapmıyormuş. Pozisyon degsitirdim şu an yatakta oturuyorum aam hala sallanıyor gibi hatta istemsiz bacaklarım sallanıyor sanki. Neden olur bu ya çok şaşırdım ve korktum şu an
Bazen bende oluyor kalbimde çarpıntı gibi sallanma hissi

Ya ama yatak baya baya sallanıyor ya dediğim gibi şu an yüz üstü uzanayim dedim ama hala devam ediyor şaka gibi bir de anksiyetem var elim ayağım uyusut resmen
Kansızlık olabilir mi ?
Ben hamileyken öyle oluyordu demir takviyesi başladık

Anksiyeteden kaynaklı oluyor biri beşikte sağa sola sallıyormus gibi tarif edilebilir bende var 5 yıldır çekiyorum maalesef

Anksiyeteden kaynaklı oluyor biri beşikte sağa sola sallıyormus gibi tarif edilebilir bende var 5 yıldır çekiyorum maalesef
Peki sizde günlük hayatta dengesizlik probblemi var mı odaklanma problemi. Yer ayağımın altından kayıyor gibi hissediyorum çoğu zaman mesela

bende sürekli olan bir şey panik atak, anksiyete ve çarpıntı hepsi sebep olur. o an düşünmemeye çalışın geçiyor

Back