Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wayy be helal olsun eşinize.sözünüze kıymet vermişYatağı terk etmek yok bizde. Küsmeyiz, tartışır çözer kapatırız konuyu. Ama yeni evliyken bir tartışma esnasında evden çıkmak istedi, uzaklaşarak sakinleşmekti amacı. "Çık bakalım bi daha girebiliyor musun" dedim orda biti tartışırken ortamı terk etme mevzusu.
Söze kıymet vermek değil pek aslında. Kararlı olduğumu, yapmayacağım şeyi söylemeyeceğimi bilir. Boşanmayı göze alamadı muhtemelen.wayy be helal olsun eşinize.sözünüze kıymet vermiş
Yatağı terk etmek yok bizde. Küsmeyiz, tartışır çözer kapatırız konuyu. Ama yeni evliyken bir tartışma esnasında evden çıkmak istedi, uzaklaşarak sakinleşmekti amacı. "Çık bakalım bi daha girebiliyor musun" dedim orda biti tartışırken ortamı terk etme mevzusu.
tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
ben de öyleyim.konuşmak isterim.yatak ayırmasının sebebi.tartışırken wpden o yzıyor ben yazıyorum ikimiz de altta kalmıyoruz.en sonunda yazdım engelledim onu ( doğru yapmadığımı biliyorum ama dedim ya ilk defa o an sinirden ) buna beni pişman emek için gelmiyor.gelmemesi çok sorun değil de eve çocuklara bakmak için kvdem bizimle kalıyor bir senedir.ona bu durumu yansıtması benim kırılan gururum daha çok canımı acıtıyor.Tez canlı bir insanım. Bir sorun varsa o gün konuşulmalı, ertesi güne uzamamalı. O yüzden aramız nahoşken k.çını dönüp yatmasını bile kabul etmem, bırakın yatağı filan terk etmesini... Yani o kadar büyük tepkiler verecekse, geri dönüşü olmayan sorunlarımız olmalı. O zaman da bir daha o yatağa geri dönmesine gerek kalmaz zaten.
Aynı evin içindeyken mi whatsapp'la konuşuyorsunuz? Yazışma dilini, tartışmalarda çok ruhsuz, duygusuz buluyorum. Yanlış anlaşılmaya çok müsait olabiliyor çünkü. O yüzden ya yüz yüze konuşmak ya da konuşmayı ertelemek lazım bence. Tartışmaların üçüncü kişilere yansıtılması bana da çok ters gelen bir konu, haklısınız. Bunları eşinizle konuştunuz mu? Sorunları bu kadar büyütmeden halletmenin yollarını bulmanız gerekiyor.ben de öyleyim.konuşmak isterim.yatak ayırmasının sebebi.tartışırken wpden o yzıyor ben yazıyorum ikimiz de altta kalmıyoruz.en sonunda yazdım engelledim onu ( doğru yapmadığımı biliyorum ama dedim ya ilk defa o an sinirden ) buna beni pişman emek için gelmiyor.gelmemesi çok sorun değil de eve çocuklara bakmak için kvdem bizimle kalıyor bir senedir.ona bu durumu yansıtması benim kırılan gururum daha çok canımı acıtıyor.
yatak ayrılırsa gerginlik uzar. aynı yerde yatılırsa bıyerde temas olur ve düzelme adımları başlartartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?