yatağı terk eden erkek

asya5560

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
884
670
tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?

Yatağı terk etmek yok bizde. Küsmeyiz, tartışır çözer kapatırız konuyu. Ama yeni evliyken bir tartışma esnasında evden çıkmak istedi, uzaklaşarak sakinleşmekti amacı. "Çık bakalım bi daha girebiliyor musun" dedim orda biti tartışırken ortamı terk etme mevzusu.
wayy be helal olsun eşinize.sözünüze kıymet vermiş

Yatağı terk etmek yok bizde. Küsmeyiz, tartışır çözer kapatırız konuyu. Ama yeni evliyken bir tartışma esnasında evden çıkmak istedi, uzaklaşarak sakinleşmekti amacı. "Çık bakalım bi daha girebiliyor musun" dedim orda biti tartışırken ortamı terk etme mevzusu.

Ben yazmışım gibi geldi.9 yıllık evliyiz hiç yatak ayirmadik.tarzimiz değil. Benim için de eşim için de çok büyük bir sorun olur

Evliliğimizin ilk yılıydı sanırım tartısma sonucu evden gidiyirdu bir daha sakin gelme böyle gidiyorsan dedim gitmedi.

KudrAlobar KudrAlobar Kesinlikle katılıyorum.
İkimiz de blof yapmayız.

Size gelince konu sahibi kaç yıllık evlisiniz ya da neden tartışıyorsunuz bilmiyorum ama eşiniz sakinleşince onunla düzgünce yatak ayırmayalım ne olursa olsun tarzında konuşun gerekirse Yatağın bir ucunda sen bir ucunda o yatsın.

Tez canlı bir insanım. Bir sorun varsa o gün konuşulmalı, ertesi güne uzamamalı. O yüzden aramız nahoşken k.çını dönüp yatmasını bile kabul etmem, bırakın yatağı filan terk etmesini... Yani o kadar büyük tepkiler verecekse, geri dönüşü olmayan sorunlarımız olmalı. O zaman da bir daha o yatağa geri dönmesine gerek kalmaz zaten.

Tez canlı bir insanım. Bir sorun varsa o gün konuşulmalı, ertesi güne uzamamalı. O yüzden aramız nahoşken k.çını dönüp yatmasını bile kabul etmem, bırakın yatağı filan terk etmesini... Yani o kadar büyük tepkiler verecekse, geri dönüşü olmayan sorunlarımız olmalı. O zaman da bir daha o yatağa geri dönmesine gerek kalmaz zaten.
ben de öyleyim.konuşmak isterim.yatak ayırmasının sebebi.tartışırken wpden o yzıyor ben yazıyorum ikimiz de altta kalmıyoruz.en sonunda yazdım engelledim onu ( doğru yapmadığımı biliyorum ama dedim ya ilk defa o an sinirden ) buna beni pişman emek için gelmiyor.gelmemesi çok sorun değil de eve çocuklara bakmak için kvdem bizimle kalıyor bir senedir.ona bu durumu yansıtması benim kırılan gururum daha çok canımı acıtıyor.

yataktan sinirle kalkar sakinlşmek için gider bi yarım saat oturma odasında falan durur sonra geri gelir. gelmezse kalkıp bakmam haklıysam ama hiç gelmemezlk olmadı. bi kaç kerede evden çıkıodu sakinleşmek için tmm git hadi bakalım gidince neler oluyor asıl o zaman gör dedim gitmedi.

ben de öyleyim.konuşmak isterim.yatak ayırmasının sebebi.tartışırken wpden o yzıyor ben yazıyorum ikimiz de altta kalmıyoruz.en sonunda yazdım engelledim onu ( doğru yapmadığımı biliyorum ama dedim ya ilk defa o an sinirden ) buna beni pişman emek için gelmiyor.gelmemesi çok sorun değil de eve çocuklara bakmak için kvdem bizimle kalıyor bir senedir.ona bu durumu yansıtması benim kırılan gururum daha çok canımı acıtıyor.
Aynı evin içindeyken mi whatsapp'la konuşuyorsunuz? Yazışma dilini, tartışmalarda çok ruhsuz, duygusuz buluyorum. Yanlış anlaşılmaya çok müsait olabiliyor çünkü. O yüzden ya yüz yüze konuşmak ya da konuşmayı ertelemek lazım bence. Tartışmaların üçüncü kişilere yansıtılması bana da çok ters gelen bir konu, haklısınız. Bunları eşinizle konuştunuz mu? Sorunları bu kadar büyütmeden halletmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

tartışmalarımız oldu olmadı değil ama yatağı terk etme hiç olmadı hatta küs yattıysak mutlaka bi şekilde barışıp öyle uyuduk

tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
yatak ayrılırsa gerginlik uzar. aynı yerde yatılırsa bıyerde temas olur ve düzelme adımları başlar

Yatagi ayırmak bizde vardı aslında ilk ben ayirmistim bi kaç kere sonra esimde sinirlenince ayirmaya başlamıştı sonra ben sinirlendim bidaha yok dedim ondan sonra oda ayirmadi bende yatak ayarinca soğukluk oluyo kusluk uzuyor yenimi evlisiniz yeni evliyken böyle sorunlar çok oluyor

Daha yatak terk edicek kadar tartışmamız olmadı fakat terk ederse bida o yatağa giremez :KK66:

Bence yatağı terk etmek boş yerden evliliği yıpratır. Mümkünse sorunları aynı gün çözer, barışır öyle uyuruz. Küs yatmaktan nefret ederim. Bence eşler saygılı bir şekilde kavga da edebilmeli, ama sonuçta birbirine dönmeleri lazım.

Kendimin bir kac kez yapmis oldugum, mutlaka sonu pismanlikla biten bir eylem. Sizin kocanizda pisman olup gelip barisiyorsa cok ustune gitmeyin derim. Herkesin ofkesiyle basa cikis tarzi ayni degil. Ben esime sinirliysem kesinlikle ondan biraz uzak durmak isterim.

O es kişisi bazen ben olabiliyorum.yatak ayırmak olmasın diye uyumamaya çalışıyor tv karşısında vakit geçiriyorum.çok kızgın ya da kırgın olduğum zamanlarda oluyor genelde bu.eşim de ben olmayınca uyuyamaz.gelir mutlaka beni çağırır yatağa.durum daha da vahim ise gitmezsem o gelir benim yanıma kıvrılır.birimizden biri böyle durumlarda alttan alıyor bizde

X