- 8 Kasım 2022
- 79
- 41
- 8
- Konu Sahibi cileklisakiz7
Merhaba hanımlar, sırf bu konuyu açmak için hesap açtım çünkü kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ben 6 aylık evliyim evlendiğimizden sonra iki kete kayınvalidem ve görümcem yatılı kaldılar bende ve malum 15 tatile girdik şu an biliyorsunuz. Kayınvalidemle görümcem çocuklarıyla birlikte başka şehirde yaşıyor. Kayınvalidem çocukları da aldı geldi. Çocuklar şimdi babasında ( inşalllah tatil bitene kadar) lütfen böyle dediğime kızmayın çünkü çocuk demeye bin şahit ister ikisi de. Kayınvalidem benimle kalıyor eşim de yurt dışında. Ben yalnız büyüdüm hep o yüzden alışkın değilim bu tarz şeylere sürekli beraber oturmak falan sıktı beni daha üç gün olmasına rağmen. Görümcem dün arkadaşlarını eve toplamış alem yapıyorlarmış bir de beni arayıp sen de kaynananla otur deyip gülüyor. Ben hiçbir şeye mecbur değilim insanlık için yapıyorum ne yapıyorsam. Dün konusu açıldı yaz tatilinde çocukları kursa yazdırın orda enerjilerini atarlar dedim sıkılmazlar dedim niye sıkılsınlar buraya geliriz zaten diyor. Önümüzdeki iki bayram ve yaz tatili.. yani ben artık ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşime konuyu açtığımda ne var ki bunda diyor benim ne hissettiğimi asla anlamıyor. Ne yapacağım ben kızlar.