- Konu Sahibi kubrat1986
-
arkadaşlar merhabalar, forumun çok faydalı oldugunu düşünüyorum şahsen çok bilgilendim erken gebelik belirtileri konusunda..
bir yıılık evliyim 2 yıldır aralıksız yasmın kullanıyorum, gebe kalmaya karar verdğim anda ilacı bıraktım kutu yarımken.4 gün sonrasında adet oldum, 10. günden itibaren çalştığım hastanede yumrta kontorlu yaptırdım. en son 18 mm di doktorum aktif gecırecegınız gunler dedi.. şu an adetime 5 gün var inanılmaz bel ağrısı cekiyorum, gögüs ucu etrafında kücük sivilce tarzı şeyler çıktı, iştahım cok aık.. bunlar gebelik belirtileri sayılabilirmi? tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum şimdidedn teşekkür ederim..
bak işte o his kıpır kıpır:) ama hiç boşuna test yaptırıp canını sıkma şayet kendını tutabılıyorsan:) çünkü sonucu soyleyım ben sana gebe olsan bile negatif cunku henuz ne kanına nede idrarına gecmedı beta hcg.. niye bu kadar emın konuşuyorum cunku nerdeyse hergun test yaptımve negatif :) ama biliyorumki o içimde:)[/QUy
yaa aslında bu ay ılk defa korunmadıgım ıcın mı acaba ıcımde boyle bı hıs var dıyorum belkı psıkolojıkdır dıye dusunuyorum ama hamıle kalanlar genelde hıssedıyormuss ya galıba bende hıssedıyorum cunku yatarken elımı karnıma koyup nebılyım bebegımle konusyorum fılanhoşgeldın bebegım fılan dıyorummm sonrada kendıme kzıyorum sacmalama fılan dıyorum ama nasıl sabredegım normalde 28 nde fılan olmam gerekır adetım eger ılac kullanırkenkı gıbı devam ederse 1 hafta kala test yapıp ogrenenler var aslında test ıcın hıc mı umut yok
kızlarrr ben 4 yıl boyunca yasmin kullandımm...bırktım diğer ayy hamile kaldım...çok sevindim çünkü 4 yıl uzun bir süre olmaz hemen diye korkuyordum..ama maalesefff bebeğim karnımda öldüü kalbi durmuşşş....neden oldu bilmiyoruzzz....sadece kan pıhtılaşması yapıyormuş d.kontrol haplarııı bir anlık bir sorun bebeğimin kalbinin durmasına neden olmuşş...günde 1 aspirin içseydimm belki bebeğim şimdii bnimle olurdu.bir daha hamile kalırsam doktor günde 1 asprin içmemi söyledii....bilmiyorum belki de başka bir sorun vardı.ama tahlillerde bişey çıkmadı..yaniii moral bozmak istemiyorum ama yasadıklarım çok üzücüydü.
çok gecmıs olsun gercekten zor bı durum neysekı atlatmıssınız. aspırın bende duymustum doktoruma sorup oyle kullanmayı planlıyorum once bı sonucu pozıtıf cıkaralımda:) pekı gebelık belırtısı olarak neler hıssettınız
yaaa senin adına cok uzuldum cok gecmıs olsun allah korusun bizide ve ısteyen herkes boyle bısesey yasamasınn hayırlsı inşallah
amin inşallah valla bizimde bu ay ilk umutluyuz bakalım değişik belirtilerimizde var da ama 1 hfta kaldı bat a.. bence seninde belirtilerin muhakkak olmuşdur ama sen tatil filan bırde hıc beklemıyormussun yaa oyuzden bence belırtılerını anlayamamıssıdır biz şimdi pür dikkat kendimizi dinliyoruz tabıkı oda ıyı degıl belkıde kendı kendımıze belırtı uretıyoruz psıkılojık olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?