Yasminden sonra adet rengi değişir mi?

waferwafer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
140
0
46
İstanbul
Çikolata kistinden dolayı doktor Yasmin verdi.

1 kutu bitirdim yani 21 adet. 7 gün içinde adetimin başlayacağı söylendi ve gerçektende 2. gün başladı ancak rengi simsiyah ve kahverengi geldi. üstelik parçalı koyu kıvamlı .. başlayalı yaklaşık 30 saat oldu halen kan rengine dönmedi. kist dökülüyor sandım..

Ancak anlayamadım? Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Canım bu ay hariç geçtiğimiz 4 ay boyunca bende yasmin kullandım. Bu tarz renkte koyuluk sadece 1. gün olursa olurdu bende,ya da olmazsa direk açık kırmızı başlardı ve parçalı oluyordu. O sendeki koyuluğun nedeni eğer uzun süredir adet görmediysen kalınlaşan rahim tabakan olabilir yine parçaların sebebide bu. Bi sıkıntı yaşamadım ben yasminde bence güzel bi ilaç 21 gün biterdi 5. gün başlardı adetim hiç sekmedi bu ay içmedim ama bakalım nolcak bende de pko var..

mrb diloş_04 pkolusunuz ve bebeğiniz var gördüğüm kadarıyla Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah birşey sormak istiyorum tedaviyle mi hamile kaldınız

Adetimde bir düzensizlik yoktu, halen koyu renk geliyor rengi bir parça açıldı ama yine de koyu renk.. ilk defa yasmin kullanmıştım ve korkmaya başladım.

merhabalar arkadaslar ben uzun yıllardır yasmin iciyorum 6-7 aydır iciyorum sonra adetim düzene giriyor fakat düzenim bozuldugu zaman tekrar baslıyorum ama bazılarının söylediklerine göre yasmin kısırlık yapıyormus sizce ne kadar dogru

Yasmin kullanan bir Dünya kadın var ancak kimsenin bu konuyla ilgili bilgisi - duyumu vs yok mudur acaba arkadaşlar ?

Allah kimseye bu zorlukları yaşatmasın . Amin.

mrb diloş_04 pkolusunuz ve bebeğiniz var gördüğüm kadarıyla Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah birşey sormak istiyorum tedaviyle mi hamile kaldınız

Mrb canım evet pkoluyum hemde en dirençli vakalardan diyebiliriz bütün sendromlarını yaşıyorum.Güzel dileklerin için teşekkür ederim evet Tedaviyle 2 defa çok kolay hamile kaldım her ikiside aşılamaydı ve ilk denemede, ilk gebeliğim ikizdi hemde ama nasipleri yokmuş düşük yaptım sonra kızıma kaldım o da şimdi 3 yaşında çok şükür Allah sizede nasip eder inşallah.. Pkoda cevap almak kolay biraz sabır istio o kadar..

Yasmin olarak değil ama doğum kontrol haplarının uzun süreli kullanımın zararlı olduğunu duydum. Özellikle kanser konusunda canım..

aksine duyduklarımn kısırlık yapıo diyorlar cünkü doqum kontrol hapı. ama ben onu içtiğim zaman adetim düzene qirio yani mecbur içmem gerekio napcam kii kanser deme yawww ala alla olurmu olur o da beni bulur

ben de yasmin kullandım ama doğum kontrol için. bende de aynı etkiyi yaptı ama yine de bence jinekoloğunuza danışın herkeste farklı etkileri oluyor. bende anormal şeyler yaptı daha sonradan ve doktorumun da tavsiyesiyle bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…