Yasminciler lütfe yardım!!!

Musique

..BöĞürTLeN TaNesİ..
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
74
1
86
43
Amasya
Yasminin 21 gün sonunda 2-3 gün içinde adet görüyorum,ama ben bu 21 günün sonunda 1-2 gün daha (bir sonraki kutudan)hapa devam edip adet günümü geciktirmek istiyorum acaba herhangi bir yan etkisi olurmu?? :uhm:Yani sadece 2 gün için??böyle birşey yapan yada doktoruna soran oldumu??bir zararı olurmu adet geciktirmekten başka?? :sm_confused:haftaya düğünüm var acilen cevaplarınızı bekliyorum,teşekkür edrim..a.s.

canım birkeresinde bende aynı sorunla karşılaşmıştım doktorumla görüştüm bana geciktirmek istediğin güne kadar devam et hapa sonra bırak sorun olmaz demişti yaptım aynısını herhangi bir sorun çıkmadı şimdiden mutluluklar allah bir yastıkta kocatsın canım

Başka kullanan yokmu??? ben sadece 2 gün fazla kullanıcam,sonra 1 hafta ara ve 21 günlük tekrar başlıycam..tatlicadiarzu

bende geçen yaz aynısını denemiştim tatilde rahat rahat denize girmek için.Ama resmen tatilim burumdan geldi.Göbeğim şişti,müthiş karın ağrıları çektim.ayrıca damla damla kanamalarım oldu.Mide bulantıları da cabası.Bir daha deneyeceğimi sanmıyorum.

Kıslar bende kullandım o ilacı sizdede aynısı oldu mu bilmiyorum ama bende hem kilo yaptı hemde çok fasla stres yaptı :bbo:

Sorduğum soruyla ilgili bilgisi olan yokmu yaaaaa cevaplarınızı bekliyorum...

böyle birşeyi yapmaman lazım ama adet geciktirici haplarda var adet görmeden 3 gün önce falan başlıyorsun kaç gün ertelemek istiyorsan o kadar gün içiyorsun ama bu hapı yılda sadece bir kez kullanmak lazım canım düğününe bir hafta kalmışsa bu geç olmasmııı bilemiyorum yaneee bende yasmin kullanıyorum bir arkadaşım banada onu tavsiye etmişti ama ben jinekoloğa sorduğumda bana geciktirici hap önerdi yasminin tarihini değiştirmemi önermedi

Kıslar bende kullandım o ilacı sizdede aynısı oldu mu bilmiyorum ama bende hem kilo yaptı hemde çok fasla stres yaptı :bbo:

bende kilo yapmadı henüz yani çok yapmadı diğerlerine göre en az kilo yapan hatta hiç yapmayan yasmin zaten göğüslerim büyüdü sadece

yasminle geciktirici hapların aynı anda alınmasının zararlı olduğunu söylemişti arkadaşımın doktoru,çünkü vücuda hormon yüklemesi yapılıyor demiş.. onun için geciktiriciye fazla sıcak bakamıyorum,günü geciktireim derken korumasını azaltıp ilk gece kurbanı olmakta istemiyorum:))Yinede teşekkür ederim..

ya canım bana öyle söyledi doktor ama bence sen bi jinekoloğu ara ve sor

ben de doktora adetim balayı tatilime denk gelirse geciktirmek istediğimi söyledim, bana iki kutu üstüste kullanabileceğimi hiçbir sorun olmayacagını söyledi. ama diğer arkadaşlarında söylediği gibi şişlik problemi veya rahatsız edici bir durumla karşılaşabilirz belki.

Canım kadın doğum dr.nu ara ve sor bence.En doğru bilgiyi öyle alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…