• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmin kullanıyorum ve sigarada içiyorum,lütfen yardım

yasmin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
48
0
286
İstanbul
arkadaşlar ben yasmin kullanıyorum ama 35 yaş üstü sigara içenler kullanmamalı diyor,ben 35 yaşın üstünde degilim ama günde 1 paket sigara içiyorum bunun ne gibi bir zararı olur?hapın etkisini azaltma gibimi?sigara içenlere pek tavsiye edilmiyor diye duydum.

arkadaşlar ben yasmin kullanıyorum ama 35 yaş üstü sigara içenler kullanmamalı diyor,ben 35 yaşın üstünde degilim ama günde 1 paket sigara içiyorum bunun ne gibi bir zararı olur?hapın etkisini azaltma gibimi?sigara içenlere pek tavsiye edilmiyor diye duydum.
cnm yaşın kaç bilmiyorum ama bn 24 yaşındayım we 3.5 sene aralıksız yasmin kullandım we bnde sigara kullanıyorum hiçbirde an etki fln yapmadı bnde

sonuc olarak yasmın ben 3.4 sene oluor kullanalı hala dewm etmekteyım

adet duzensızlım polısıtık ower ws bu tıp selerde dogum kontorl we yasmın onerlıor

sonuc olarak koruma amacı harıc bı rahatsızlın warsa '''belkı yumurtalıklara zarar werıo bı yan etkısı olabılır belkı de tuplerı tıkıo

mesela sıgara ıctımde gecen sene bende bı paket ıcıordum gunde 20 tane belkı agrım we mıde bulantılarım hlee mahwedıodu benı bu sekılde olabılır:19::19::19:

cnm yaşın kaç bilmiyorum ama bn 24 yaşındayım we 3.5 sene aralıksız yasmin kullandım we bnde sigara kullanıyorum hiçbirde an etki fln yapmadı bnde
23 yaşındayım bende canım yeni başladım zaten 2. kutudayım,acaba etkisini falanmı azaltıyor diye düşündüm ama öyle birsey yok dedigine göre çok teşekkürler.

sonuc olarak yasmın ben 3.4 sene oluor kullanalı hala dewm etmekteyım

adet duzensızlım polısıtık ower ws bu tıp selerde dogum kontorl we yasmın onerlıor

sonuc olarak koruma amacı harıc bı rahatsızlın warsa '''belkı yumurtalıklara zarar werıo bı yan etkısı olabılır belkı de tuplerı tıkıo

mesela sıgara ictığimde gecen sene bende bır paket ıcıordum gunde 20 tane belkı agrım we mıde bulantılarım hlee mahwedıodu benı bu sekılde olabılır:19::19::19:
evet haklısın sigara zaten bas agrısı yapıyor bazen, birde hapı kullandıgımdan beri bulantılarım ve bas agrım fazla oldu bu tür yan etkileri var sanırım.

Doğum kontrol hapının sigara kullanan bayanlarda damar tıkanıklığı yaratma riski vardır. Yaşım 32 ve normalde d.kontrol hapı kullanmıyorum ama geçen ay myralon kullandım ve içtiğim sigara sayısı günde bir paketi geçiyor. Ancak tesadüfmüdür bilemem hapım bittikten sonra gözümde oluşan bir şikayetten dolayı doktora gittim ve gözümün arkasındaki damarlarda kanama oluşmuş. Sebebi hap ve sigaramı bilmiyorum ama yine de tedirgin oldum açıkçası.

sigara ve yasmin birlikte kullanıldığında damarda pıhtılaşma riskini arttırıyor. hayati tehlike arzedebilir. 35 yaşüstü için geçerli tabi. ama bu gençlerde hiç yanetki yapmıycak anlamına gelmiyor

Back