• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin kullanıyorum ve aşırı isteksizlik yaptı !!

Honeysucklee

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
21
3
6
34
Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve 3 yıldan beri hiç ara vermeden yasmin kullanıyorum. Son bir aydır isteksizlik ve his kaybı oldu doktora gittim hormon testi yaptı ama sonuçlar normal çıktı, belki ilacın yan etkisi olabileceğini söyledi. Aranızda yasmin yada başka marka bir ilaç kullanıpta aynı durumu yaşayanlar varmı?? Sebebini tam olarak öğrenemediğimden kıyaslamak için soruyorum sadece :26:

Arkadaşlar 2 yıldır evliyim ve 3 yıldan beri hiç ara vermeden yasmin kullanıyorum. Son bir aydır isteksizlik ve his kaybı oldu doktora gittim hormon testi yaptı ama sonuçlar normal çıktı, belki ilacın yan etkisi olabileceğini söyledi. Aranızda yasmin yada başka marka bir ilaç kullanıpta aynı durumu yaşayanlar varmı?? Sebebini tam olarak öğrenemediğimden kıyaslamak için soruyorum sadece :26:

Canim ne kadar zamandir evlisin ya da bebek sahibi olmayi dusunuyo musun bilmiyorum ama bence dogum konrol hapi ile ozellikle yasminle korunma.
İnternette pek iyi seyler yazmiyor kullanip da gebe kalmak isteyenlerin yazdigi. Karar senin tabi ki. Ya da kullananlar bilgi versinler burdan yaniliyor olabilirim elbette. Cunku ben hic kullanmadim kullanmam da.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim ne kadar zamandir evlisin ya da bebek sahibi olmayi dusunuyo musun bilmiyorum ama bence dogum konrol hapi ile ozellikle yasminle korunma.
İnternette pek iyi seyler yazmiyor kullanip da gebe kalmak isteyenlerin yazdigi. Karar senin tabi ki. Ya da kullananlar bilgi versinler burdan yaniliyor olabilirim elbette. Cunku ben hic kullanmadim kullanmam da.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İki yıldır evliyim daha erken olduğunu düşündüğümüz için şu an bebek sahibi olmak istemiyoruz, yasmini en az zararı ve yan etkisi olan marka olduğunu duyduğum için seçmiştim ama işte bahsettiğim gibi isteksizlik yaptığını düşünüyorum o yüzden burdan kullanan başkalarınında aynı şikayeti olup olmadığını merak ediyorum. Ayrıca ilginiz için teşekkürler şuan zaten bir ay ara verdim ilaca denemek için, tekrardan başlamakta içimden gelmiyorum aslında..

Back