slm bnde yasmin kullanmaya yeni başladım ama kullanımı hakkında kafam karştı doktorn ne dediğini unuttum kullan 21 gün 1 hafta sonra adet olursun adet başlayınca yne başla dedi gbi aklmlda ama emn değilm bilgisi olan varmı
Arkadaslar bir sorum olcak 22 yasındayım benim hormonlarım bozulmustu hatta menapoza giriyordum adet olamıyordum doktor bana diane-35 verdi 4 ay kullandım 4 kilo aldım hormonlarım düzelince bıraktım.2 ay düzenli adet oldum sonraki ay adetim 20 gün gecikince doktora gittim test yaptırdım tekrar hormon bozulmus yumurta tembelligi var dedi doktor evlenince cocugum olunc düzelirmişim ööyle söyledi.şimdi doktorum tekrar diane-35 veriyodu ben kilo aldıgımı gögsümün şiştigini tüylenme oldugunu faln söledim o zman yasmin verdi kilo yapmaz dedi ama artık bumu sürekli kullancakmısım.evlenip cocugum olana kadar nasıl kullancam bilmıorum yaklasık 5-6 sene eder bu korkuyorum kilo yapar şişerim die bazı arkadaslar kilo aldıgını yazmıs.birde cocugum olmaz diye korkuyorum sizce öle bişey olma ihtimali var mı =((
Ben de bu ay başlıycam kullanmaya ama şimdi korktum göğüs ağrılarını arttırıyo mu zaten muzdaribim bu konuda daha da ağrırsa artik naparim bilmiyorum. Başika doğum kontrol hapı öneriniz var mı ?
bende adet düzensizligi için kullanmıştım 6 ay kadar kullandım 8 kilo aldım ve bırakınca da hemen veremedim kilolarımı cünkü hormonlarım normale dönmedi.... tabii her bünyede aynı etkiyi göstermez sen yine de dikkat et.. aktarlarda bu konular için dogal bitki karısımları var onları bi dene istersen.. ben kullandım işime yaramıştı :hulya:
ben kistim olduğu için bir ara kullanmştım ama ilacımın adını hatırlayamıyorum. banada belera verdi hiçbir eczanede kalmamış. doktorla görüştüm. yasmin verdi. ama kullanmaya korkuyorum. hiçbir yan etkisi yok korkma filan dedi ama inanılmazkanamam var. gece ağrıdan yatamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?