gurbaa ilacı almaya başladığın adet mi sancılı geçti?benim adetim 4 gün önce başladı ve ben de ilacı almaya başladım,4.günüm ve hala ağrım var.belki de alınmaya başlandığı adette etkili değildir veya ters etkilidir dicem ama...:çok üzgünüm:
inanır mısın şimdi internete baktım aynı bizim bu yaşadığımız yaşayanlar var ve doktorlar hep olmaz öyle şey demişler,bence kesin ilk adetle ilgili bir durum var bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.bugün 4.günüm kan yok ağrı var yani,ben 2 ayda 1 adet olurdum ama böyle olmazdım.yine de umutluyum gelecektenkaydirigubbakcemile3
Adetlerim çok düzensiz ve yumurtalıklarda da kistik bir görüntü var diye doktorum yasmin verdi.yeni kullanmaya başladım.son 2 adetim çok sancılı geçmişti ve bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı adet ağrılarını da azaltıyor.ama ablam bende azaltmadı deyince kafam karıştı.yasmin kullanan bayanlar ,adetinizin süresi,sancısı,kanama miktarı azaldı mı?:sm_confused:
cnm ne tarz ağrıların oldu,adet zamanı mı oldu?bir de adetlerin hafif mi geçti acaba çok soru soruyorum ama çok meraktayım a.s.
semaahmet,ist1982 aslında yasmin hamile kalmayı geciktirmez diyorlar.sadece progesteron içeren haplar geciktiriyormuş ama bilemyrum.:1no2:,inş en kısa zamanda bebişleriniz olur :CüvCüv:
bugün bir de mide bulantısı başladı,anlatamam sanki hamileler gibiyim,her kokudan midem bulanıyor.onu da araştırdım ilk ay yapabiliyormuş.ooof almasam dert alsam dertmafoldumben
Canım herkes bişey der sen yine doğru olanı yap herkesin bünyesi farklı ama inanki yasminin kullanımı çok zor bence... ben kullandığım sürece hamile gibiydim hep bi mide bulantısı baş ağrısı göğüs şişmesi yeme isteği vs.. vardı:umursamaz: eşim her defasında beni hamile sanırdı ben bile kendimi öyle hisetmeye başlamıştım...1yıl önce bıraktım etkisi 2-3 ay sürdü şimdi daha iyiyim...ama inan bu doğum kontrol ilaçları bütün dengeyi bozuyor hormonlar karışıyor aklında olsun ona göre kullan .sevgiler..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?