- Konu Sahibi happygreen
-
5 yıldır yasmin kullandım..ve bırakaıı 2 ay olduu..
1 hafta önce çift cizgiyi gördüm ama kan vercem.bakalım.kesinlessin bagırarak hamileyimmmmmmmm dye yazcammkaydirigubbakcemile3
sizi takip ediyorum uzun süredir aranıza üye olarak katılmak istedim...8 ay yasmin kullandım şubata kadar normaldi haptan dolayı daha sonra bıraktım hapı bıraktım ve bu mart ayındaki regl dönemim 3 günüm geçti hamile olabilirmiyim yoksa ilacı bıraktığım için mi geçikti regl dönemin...bir ikilem arasındayım hapı bırakınca düzensizlik olması normal mi? şimdiden teşekkür ederim..
Cnm benim super bir duygu olsa gerek cift cizgiyi gormekk, bende ilaci birakir birakmazz kalirim ins. cok istiyorumm ama hala ilaca devam ediyorum mecburenn, daha zamani gelmedi birakmaminn, ama cok merak ediyorumm biraktiktan sonraa ne olucaginii :ecrin_bebek:
evttt duygulrım çoştuu walalhii...alalhım herkze nasip etsin..dr gidimde bi kesinleştirrim..
sen yasmine devammı ediyosun...kaç yıldır.neden bırakmıyosun bebiş istiyosan..haydiim sende gel bizdenn ol:)
Kizlar bu yasmini artik birakip hamis olmak istiyorum amaa, daha zaman var onumde, suanda birakirsam ilaci belki hemen tutar o zamanda bizim planlar alt ust olur.. ama soylede bir yani var ilaci birakma zamani geldiginde hemen olurmuki acabaa , o kadar kolay olmadiginida biliyorumm.. neyse zaman gostericek artik herseyi hayirlisi hepimizin adinaa kizlarr...
merhaba:)) ben de 2,5 yıl kullandım yasmini, bıraktıktan sonra 3. Ayımda hamile kaldım, allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
merhaba:)) ben de 2,5 yıl kullandım yasmini, bıraktıktan sonra 3. ayımda hamile kaldım, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
amiinnn
oo ne güzell sağlıkla kucağına alırsın inş.
Cnm cok guzel, Butun yasmin kullanicilarina senin gibi bir hamilelik haberi nasip etsinn..
Benimde ilaci biraktiktan sonra tam istedigim zamannda kalmissin, benimde oyle olur inss.
bebisine saglikla kavusman dilegiyle cnmm..
amin canım, biz yolu yarıladık, 20. haftamızdayız :) inşallah senin de hayırlısıyla istediğin vakitte olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?