yasmin kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar buraya lütfen

Selam kızlar... Ben 30 yaşındayım.16 aylık evliyim.Geçen mayısda bıraktım yasmin'i 3 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı ilk defa :) aylardır negatifti çok mutlu oldum.Rabbime şükürler olsun İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımada alırım bebeğimi.Ama şunu söyleyeyim birdaha asla yasmin le korunmam.Bıraktıktan sonra burnumdan geldi.Adet düzenim mahfoldu.Ağrılarım arttı.8 ayda anca hamile kalabildim ki sürekli yumurtlama testi yapmıştım.Neyse sonunda oldu çok şükür.Darısı başınıza :)

canım hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bende yasmin kullandım daha önce ama 1 ayda hemen düzene girdi adetlerim.doktorlar doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra 3 ay hamilelik önermiyo zaten düşük tehlikesi fazla oluyomuş.geç olsun sağlıklı olsun yeter

Gözün aydın :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Darısı bizlerin başına...

Amin Amin Rabbim isyeten herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda İNŞAALLAH :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sevindim canm allah analı babalı büyütsün inşallahhh :Saruboceq:

Cok Sevindim cnm, Allah saglikli ve sorunsuz bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ins.

Darisi tum isteyenlerin basinaa..:Saruboceq:

Cnm bende hapi biraktiktan sonra duzenli gelicekmi diye dusunuyorumm, cunku suanda daha birakmadim, yurtdisinda oldugum icinn, plan programlarimiz varr,yilsonuna dogru birakicam kismetse, ama adetlerim eskiden cok duzenliydi, ilaci biraktiktan sonra ne olucak bakalim, ins. cok cok duzenli gelir..

evet cnm doktorlar 3 ay kendiniz korunun diyorlar, fakat benim bir arkadasim ilaci biraktigi ay hamile kaldi ve cocugunu saglikli bir sekilde dogurrduu, bunye meselesii, tedbiri elden birakmamk lazim, bencede gec olsun guc olmasinn.. ama cokta gec olmasinn,fazla beklemeden bebeislerimize kavusurz ins...

bende 10 aydır yasmin le korunuyorum,ve yaza çocuk için bırakalım diyorduk ama yorumları okuyunca korktum valla,en az 6-7 ay geçmiş korunmasız bi çok kişinin,şimdi mi bıraksam acaba?gerçi vücuda göre değişir diye düşünüyorum ama...

evet cnm aslinda yurtdisinda olmasam bende hapi birakmayi one cekicektim fakatt, malesefki planlarimiza uymuyor, bakalim bizim planlarimiza uyduktan sonra, o bize uyup erken gelebilecekmii boshayallersmile

mrb arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim bende 5 ay yasmin kullandım sonra bıraktım.başka şekilde korunduk şimdi bebek düşünüyoruz geçen ay hamilelik öncesi kontrol amaçlı dr.a gittim herşey normal çıktı.1ay geçti şimdilik bişey yok ama olursa burda sizlere haber vericem:)

SLM ARKADASLAR

BENDE YASMIN KULLANANLARDANIM. AMA SIZINKILERLE KIYASLAYINCA BENIM KI BAYA UZUN ZAMAN OLMUŞ BEN 5 SENEDIR YASMIN KULLANIYORUM.3 YILLIK EVLIYIM AMA YASMINE EVLENMEDEN ONCE ADET DUZENLEMESI ICIN BAŞLAMISTIM VE HALA DEVAM EDIYORUM. BEN 2011 DE HAMILE KALMAK ISTIYORUM O YUSDEN ILACI SANIRIM SONBAHARDA BIRAKIRIM.ONDAN SONRA ARTIK 1 AYMI SURER 1 YILMI BILEMIYORUM TABII , BEKLERIZ ARTIK YAPCAK BİŞEY YOK :)

ISTEYEN HERKESIN ANNE OLMASINI DILIYORUM ARKADASLAR
STRES YAPMAYIN ETKILER HAMILE KALMAYI NACIZANE TAVSIYEM
SAGLIKLI GUNLER DILERIM kaydirigubbakcemile3

canıım ben 1,5 sene sonunda kavuştum bebegime olmuyo diye dktora gittim en son kontrolümde kist olmuş dedi ve yasmin kullancan dedi 5 ay bende kullandım bıraktıgım ay hiç gebelik düşünemedim olmaz bu ayda diye bekliyodum ama ben yasmini bıraktıgım ay hamile kaldımm

hepimizee allah yardim etsin yolumuzu acik etsin ne diyelimm, ins. herkesin istedigi zamanda bebisi olurr..stressiz sIkIntisIz....

Kizlar bu yasmini artik birakip hamis olmak istiyorum amaa, daha zaman var onumde, suanda birakirsam ilaci belki hemen tutar o zamanda bizim planlar alt ust olur.. ama soylede bir yani var ilaci birakma zamani geldiginde hemen olurmuki acabaa , o kadar kolay olmadiginida biliyorumm.. neyse zaman gostericek artik herseyi hayirlisi hepimizin adinaa kizlarr...

ben de yasmin kullandım ..ilacın etkisinin çok uzun süreceğini düşünmüyorum en fazla 5-6 ay sürer ..ondan sonrası ilaçla alakalı bir durum değil ...ama ilaçtan kaynaklanıyor diye bilinen yanlış bir kanı var ...ben hala korunuyorum yaza korunmayı bırakmayı düşünüyorum inş. hayırlısı .. hemen olacakmış gibi geliyor bana bilmiyorum neden öyle ama içime doğuyor .. planlar olduğu için de hemen hamile kalmak istemiyorum ..böyle söyleyince kendime kızıyorum çünkü daha olup olmayacağı bile belli değilken bir de plan yapıyoruz ..ALLAH ım affet beni ...ALLAH yazdıysa olur inş. gerisi hikaye ...

sizi takip ediyorum uzun süredir aranıza üye olarak katılmak istedim...8 ay yasmin kullandım şubata kadar normaldi haptan dolayı daha sonra bıraktım hapı bıraktım ve bu mart ayındaki regl dönemim 3 günüm geçti hamile olabilirmiyim yoksa ilacı bıraktığım için mi geçikti regl dönemin...bir ikilem arasındayım hapı bırakınca düzensizlik olması normal mi? şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…