- Konu Sahibi happygreen
-
Selam kızlar... Ben 30 yaşındayım.16 aylık evliyim.Geçen mayısda bıraktım yasmin'i 3 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı ilk defa :) aylardır negatifti çok mutlu oldum.Rabbime şükürler olsun İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımada alırım bebeğimi.Ama şunu söyleyeyim birdaha asla yasmin le korunmam.Bıraktıktan sonra burnumdan geldi.Adet düzenim mahfoldu.Ağrılarım arttı.8 ayda anca hamile kalabildim ki sürekli yumurtlama testi yapmıştım.Neyse sonunda oldu çok şükür.Darısı başınıza :)
Selam kızlar... Ben 30 yaşındayım.16 aylık evliyim.Geçen mayısda bıraktım yasmin'i 3 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı ilk defa :) aylardır negatifti çok mutlu oldum.Rabbime şükürler olsun İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımada alırım bebeğimi.Ama şunu söyleyeyim birdaha asla yasmin le korunmam.Bıraktıktan sonra burnumdan geldi.Adet düzenim mahfoldu.Ağrılarım arttı.8 ayda anca hamile kalabildim ki sürekli yumurtlama testi yapmıştım.Neyse sonunda oldu çok şükür.Darısı başınıza :)
canım hayırlı olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.bende yasmin kullandım daha önce ama 1 ayda hemen düzene girdi adetlerim.doktorlar doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra 3 ay hamilelik önermiyo zaten düşük tehlikesi fazla oluyomuş.geç olsun sağlıklı olsun yeter
bende 10 aydır yasmin le korunuyorum,ve yaza çocuk için bırakalım diyorduk ama yorumları okuyunca korktum valla,en az 6-7 ay geçmiş korunmasız bi çok kişinin,şimdi mi bıraksam acaba?gerçi vücuda göre değişir diye düşünüyorum ama...
bu sabah test yaptım cnm negatif. ama daha adet olmadım . çok moralim bozuk mafoldumben
Amin Amin Rabbim isyeten herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda İNŞAALLAH :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de 1 sene kullandım 3 ay önce bıraktım ama en az 3 ay başka yolla korunmak gerektiğinden 3 aydır başka yolla korunuyorum bırakırsam hemen hamile kalırmıyım bilmiyorum ama hayırlısı artık ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman inş.
SLM ARKADASLAR
BENDE YASMIN KULLANANLARDANIM. AMA SIZINKILERLE KIYASLAYINCA BENIM KI BAYA UZUN ZAMAN OLMUŞ BEN 5 SENEDIR YASMIN KULLANIYORUM.3 YILLIK EVLIYIM AMA YASMINE EVLENMEDEN ONCE ADET DUZENLEMESI ICIN BAŞLAMISTIM VE HALA DEVAM EDIYORUM. BEN 2011 DE HAMILE KALMAK ISTIYORUM O YUSDEN ILACI SANIRIM SONBAHARDA BIRAKIRIM.ONDAN SONRA ARTIK 1 AYMI SURER 1 YILMI BILEMIYORUM TABII , BEKLERIZ ARTIK YAPCAK BİŞEY YOK :)
ISTEYEN HERKESIN ANNE OLMASINI DILIYORUM ARKADASLAR
STRES YAPMAYIN ETKILER HAMILE KALMAYI NACIZANE TAVSIYEM
SAGLIKLI GUNLER DILERIM kaydirigubbakcemile3
Cnm sen hangi ilaci kullaniyodun isim verebilirmisin? birde kac yasindasin..
bugun bir arkadasimin daha hamile haberini aldim cok sevindim, ama boyle seyler duyunca hemen kendimi dusunuyorum acaba benimde kolay bi sekilde olucakmi diye.. suanda hamile olan arkadasim ilac kullanmiyodu cunku ve istedigi zaman hemen hamile kalabildii.. daha ilaci birakmadan bende kuskular basladii CADIARZU :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?