- Konu Sahibi happygreen
-
kızlar merhaba,
ben yasmini 1 ay önce bıraktım ve en son ocak 6 da adet oldum. Fakat buay hala adet olmadım.ilaçtan önce ve ilaç kullandıktan sonra hep 28 günde oluyordum fakat bugun 31.gün hala olmadım.Haptan kaynaklanan gecikme olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu ay korunduk. Birde dün test yaptım negatif çıktı, benim durumumda olan varmı acaba?
kızlar merhaba,
ben yasmini 1 ay önce bıraktım ve en son ocak 6 da adet oldum. Fakat buay hala adet olmadım.ilaçtan önce ve ilaç kullandıktan sonra hep 28 günde oluyordum fakat bugun 31.gün hala olmadım.Haptan kaynaklanan gecikme olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu ay korunduk. Birde dün test yaptım negatif çıktı, benim durumumda olan varmı acaba?
Ben bir senelik evliyim..23 yaşındayım Bende yasmini 2 ay aralıklı olarak toplam 4 ay kullandım.sonra bebek istediğim için bıraktım..Adetim düzensiz diye doktora gittim hiçbir sorunum yok yumurtalıklarımda da yok şükür ..eşimdede yok bi sorun..2_3 aydır korunmuyorum..Ama eşim yüzünden hamile kalamadığıma üzülmüyorum.evliliğimiz 2 gün iyi 2 gün kötü ilerliyor...Yıllarca süreceğine Emin olamadığım için dua bile edemiyorum bebeğim olsun diye..Oysa o kadar çok istiyorum ki babasız bile olsa benım olacak o bebeği.Ama o günahsız bebeğe de bu kötülüğü yapmak istemiyorum.Nasıl korunduğumuza gelince yumurtlama günlerime geldiğimde nedense hep kavgalı oluyoruz..sırt sırta hatta şuan olduğu gibi ayrı odalarda yatıyoruz...
ben aralık ayında bıraktım martta hamile kaldımm
Kaidınızmı pekislm arkadaşlar bende 9aydır yasmin kullanıyodum hapı yeni bıraktım..hap bittikten 2gün sonra adet olunurya biz hapı bıraktığımın ertesi akşamı ilişki yasadık adetim bigün gecikti simdi adet oldum ama yşinede hamile kaldımmı diye ümitleniyorum cokzor bir ihtimal degilmi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?