• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin hapı kullanımı

Girlss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
3
0
1
30
Kizlarr selam yeni evlendim ve 2 aydir yasmin hapi kullaniyorum fakat hapi kullandigimdan beri adetim hem gecikmeli oluyo hemde eskiden ped yetistiremezken simdi ilk basta sadece lekelenme sonrasinda cok az bi kanama oluyo sebebini bilen ya da bu konuda bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirim

Kizlarr selam yeni evlendim ve 2 aydir yasmin hapi kullaniyorum fakat hapi kullandigimdan beri adetim hem gecikmeli oluyo hemde eskiden ped yetistiremezken simdi ilk basta sadece lekelenme sonrasinda cok az bi kanama oluyo sebebini bilen ya da bu konuda bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirim
Normalde daha düzenli olması gerekiyor adetinizin. Kutu bitince adet olmayı bekliyoruzsunuz değil mi

Hayir soyle ben adet donemimde baslamamistim ilaca suanda kutu bitmeden lekenlenme oldu

Gecen seferde oyle olmustu kutu bitmeden lekelendim yanlis aldim ya da yanlis kullandim sanirim anlayamadim ama cok stres oldum boyle

Gecen seferde oyle olmustu kutu bitmeden lekelendim yanlis aldim ya da yanlis kullandim sanirim anlayamadim ama cok stres oldum boyle
Yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum ben de şuan 2. kutumdayım ilk kutuyu adetimin 1. gününde almaya başladım ve her gün aynı saatte içtim kutu bittikten sonra 4. gün adet oldum ve lekelenme şeklinde sadece 3 gün sürdü, ilk kutu bittikten sonra 7 gün ara verdim 8. gün yeni kutuya başladım yani haftanin hep aynı günü başlamış oluyorsun yeni kutuya doğum kontrol haplarını çok araştırdım hala da bakıyorum doktoruma da sordum hapa adetin ilk günü baslamak önemliymiş ve ilk kutu koruma sağlamıyor vücut ayak uydurmaya alışmaya çalışıyormuş

Acaba siz yanlış şekilde mi kullandınız, hap almayı unuttuğunuz oldu mu hiç, bir de bitki çayları ve antibiyotik gibi bazı ilaçlar hapla birlikte alındığında etkisini azaltıyormuş

Back