ya şimdi ben şunu anlamadım ben şimdi adetim ilk günü 16 ağustos. 21 gün sonra bu ilaç bitti ara verdim ben o arada mı adet olacağım yoksa her zaman ki günde mi onu anlamadım birde mesela 21 gün geçti 5 eylülde ilaç bitti 7 gün ara verdim 13 eylül de mi tekrar içmeye başlıcam iyice kafam kaıştı ::/
?? tarihlet doğru demii
İlaç psikolojik oalrak beni etkiledi.
duygusal ve depresif oldum.
zaten öyleydim daha çok oldum.
demekki alt yapısı olan kişileri etkiliyor gibime geldi.
varmı hiç psikolojik yan etkisini yaşıyanlar?
ben de depresif hissediyorum kendimi. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. gücüm yok sanki, yapamayacak, beceremeyecek gibi hissediyorum kendimi. 4 kutu içtim yasminden. bu arada uzun zamandır kullandığım antidepresanı bıraktım. belki de onun etkisidir ama duygusal bir dalgalanma yaşıyorum ben... doktorum (jinekolog) bazı kadınların ruhsal durumuna doğum kontrol hapının iyi gelebileceğini söylemişti bana. yani bu, kişiden kişiye değişen bir durum olsa gerek... doğum kontrol hapı kullanırken kilo alanların ve almayanların olması gibi...
ben de depresif hissediyorum kendimi. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. gücüm yok sanki, yapamayacak, beceremeyecek gibi hissediyorum kendimi. 4 kutu içtim yasminden. bu arada uzun zamandır kullandığım antidepresanı bıraktım. belki de onun etkisidir ama duygusal bir dalgalanma yaşıyorum ben... doktorum (jinekolog) bazı kadınların ruhsal durumuna doğum kontrol hapının iyi gelebileceğini söylemişti bana. yani bu, kişiden kişiye değişen bir durum olsa gerek... doğum kontrol hapı kullanırken kilo alanların ve almayanların olması gibi...
kızlar benım ılk kutum daha ama bu kadar yan etkı gosterebılecegını düşünmüyordum. resmen ödem tuttu vücudum, göğüslerim şişti hassaslaştı damarları bıle cıktı üstünde bellı oluyor okadar şiştiki. duygusal olarak da etkiledi saf gibi sürekli ağlayasım gelıyor. göğüslerım zaten buyuktu iyice şişti. sinirlerim bozuk sanırım ben bırakıcam bu hapı. yada sızde bunlar oldumu goguslerım ılaca alısınca eskı halıne donermı
kızlar yardım 12 gün önce yasmine başladım adetimin ilk günü hala siyah siyah geliyo evleneceğim 2 hafta sonra hala bitmedi ne yapacağım
kızlar benım ılk kutum daha ama bu kadar yan etkı gosterebılecegını düşünmüyordum. resmen ödem tuttu vücudum, göğüslerim şişti hassaslaştı damarları bıle cıktı üstünde bellı oluyor okadar şiştiki. duygusal olarak da etkiledi saf gibi sürekli ağlayasım gelıyor. göğüslerım zaten buyuktu iyice şişti. sinirlerim bozuk sanırım ben bırakıcam bu hapı. yada sızde bunlar oldumu goguslerım ılaca alısınca eskı halıne donermı
ben adet sancılarım için başladım. ilk kuttum dün bitti.son hapı içtim fakat bende sürekli akıntılı kanama yaptı ve çok şiddetli olmasada karın ağrısı vardı. Kullanıp benim gibi karın ağrısı çeken oldumu??? Bugün ise karın ağrım kanamam arttı birazcık. ağrı kesici almak zorunda kaldım. bu ağrı ve kanama ne zaman bitecek. doktorum ağrın şiddetli değilse sorun yok dedi. ama ben şiddetli mi değil mi anlayamıyorum
beni sürekli ağlatan ilaç.2. kutudayım bitsin bi daha da kullanmicam vallahi.çok fazla da akıntı yaptı bende normal mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?