- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
- Konu Sahibi character
- #1.081
Ya ben 3 ay aralıksız kullandım ama bir ay ara verdim bu ay içmiyorum yani ve ilk adetimde tekrar 4. kutuya başlıcam bir aylık ara vermekten bişey olurmu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
camdankalp hiç bişey olmaz hatta iyi olmuş bünyen dinlenmiş..
sevgili yunus. bu hapı bende kullandım ve bendeki yan etkiside sürekli olan kahverengi renkte akıntı idi. hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım oda dış gebelik oldu. sende korunma amçlımı kullanıyorsun bu hapı
şimdi geçti mi peki..2 ay boyunca sürekli regli gibi olma durumu??
selam, siteye yasmin sebebiyle üye oldum. bu ilacı yumurtalıgımdaki kist, sivilce ve korunma amaçlı kullandım. 3 ay devam ettim ve dayanamadım bıraktım. boyum 1.68 ve kilom 50. yasmini kullandıktan sonra goguslerim cok kucuk olmasına ragmen beni 1,2 aydır gormeyenler silikon taktırıp taktırmadıgımı sordu. baslarda biraz daha buyuk olması hosuma gitti ama en son ulastıgı boyut oylesine buyuktu ki ilacı bırakıyorum dedim. kendimi tanıyamaz bir hale geldim. bıraktıktan kısa bir sure sonra da balonlar sondu :) bırakmamda sadece bu etkili değildi daha bir cok sebep sayacagım; kilo aldırdı ama kilodan ziyade şişkinlik ve sertlik şeklindeydi. karnım taş gibi sert ve şiş oldu. 31 yasında hayatımda cıkardıgım sıkıntı sivilcelerime iyi geldi, hemen gectiler. mide bulantısı yaptı ve coook gergin oldum. depresyon vari bir sıkıntı ve gerginlik yasadım ama asıl sok banyoda saçlarımı yıkarken tomar tomar dokulen saclarımla oldu. cok gur saclarım var ve hep az sacı olanlara ozenmişimdir, iyi en azından normal olur diye dusunmustum ben ama tabi az sacı olanlar icin bu baya sinir bozucu olabilir. beni de korkuttu acıkcası cunku hayatımda elime oyle tomarla saclar gelmedi.
kısaca yasmin hakkında soyleyebilecigim bir daha kullanmayı gogusleri astronomik boyutta buyutme sebebiyle dusunmuyorum. bu arada en buyuk sebebi soylemeyi unutmusum, yuz ustu yatamıyordum cunku cok agrım vardı goguslerimde ve dayanamadım artık acısına. ama okuduklarımdan da su anlasılıyor ki herkesteki etkisi cok cok farklı bu ilacın. bana pek yaramadı anlayacagınız. bu site yan etkiler konusunda yardımcı olur sizlere. Yasmin side effects : Medications.com
yasmini bende kullandım kilo aldım ve kanamam çok oldu başka bır doktora gıtmek zorunda kaldım her bunyeye uygun degıl...