- 16 Aralık 2008
- 4
- 0
- Konu Sahibi character
- #1.101
canım bende ilk başladığımda kanamam çok uzun sürdü davem ettikçe ordan kalktı. bu genellikle görülen birşey. meraklanma derim 1 kaç ay izle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey sorucam arkadaşlar ilk kutumun son hapını yarın alıcam sonra 7 gün ara vermem gerekiomuş sanırım hangi gün tekrar alıcam hapı bide siz kutu bittikten sonra kaçıncı gün adet oluyosunuz
7 gün ara verip 8.gün diğer kutuya başlıcaksın canım yani sen haftaya c.tesi yeni kutuya başlamalısın....ben kutu bittikten sonra 4.-5. gün oluyorum zaten adet döngüm 28 gün 5.gün de tam 28. güne denk geliyoa.s herşey gönlünce olsuna.s.
slm arkadaşlar bende düğünümden bu yana 6 aydır kullanıyorum YASMİN i. Hiç kilo aldırma gibi bi problemi olmadı, adetim düzenli, cildimi güzelleştirdi, gögüslerimde şişkinlik oldu. Fakat size bi sorum olacak benimde YASMİN kullanan arkadaşlar ; sizde ilişki sırasında kuruluk oluyor mu ve azda olsa isteksizlik. Cevaplarınızı bekliyorum... Sağlıkla kalın :)
Merhaba bayanlar ben 5 aydır yasmin dogum kontrol hapını kullanıyorum benim sorum özelgünümün birinci günü ilişkiye girdim ve partnerim içime boşaldı sizce hamile kalmışmıyımdır? Bayanlar sizden ricam soruma acil cevap vermenizzzzzzzzzzzz