N
NilSu_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
- #1.041
ve her defasında cuma başladığın kutu perşembe biter, 7gün ara verdikten sonra yine cuma başlarsın. her ay başladığın ve bıraktığın gün aynı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceki sayfaları şimdi okudum.. bir kaç arkadaş hapı bıraktıktan sonra gebe kalamamaktan yakınıyor..
ve bu sorunu hapa bağlıyor tamam etkiliyor olabilir ona bi itirazım yok ama tüm sorumluda hap değildir diye düşünüyorum.
Zira öyle olsaydı hap kullanan binlerce kadın anne olmazdı ki ben bu yolla korunup 3 ila 6 ay arasında hamile kalanları tanıyorum..
hem gerçekten hapın kısır yapıcı bir etkisi olsa neden bunca yıldır piyasaya sürülüp kişilere kullandırılsın?
Lütfen öncelikle kafanızı rahat tutmaya çalışın, kendinizi hap kullandığım için olmuyor diye şartlandırmayın..
Biliyorsunuz beynin gücü çok büyük... Allah hepimizin gönlüne göre versin..
kızlar size bi sorum olacakben yasmin doğum kontrol hapını yeni başladım adetimin ilk günü hapı almaya başladım ve devam ediyorum yanlız kahverengi lekelenmem oluyo bunun sebebi nedir normalmi bi de bu hap kilo aldırıyormu yrdımınıza ihtiyacım var cvp bekliyorum